2777
2789
عنوان

نی‌نی سایت و فیلترشکن😮🤔

270 بازدید | 10 پست

دوستان الان چندروزه نی نی سایتم باز نمیشه.حتما باید با فیل تر شکن بیام

واسه شمام همین طوره؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم همینجور بود .هم گوگل کروم رو بروز رسانی کردم هم تو ی تاپیک به نی نی یار گفتیم درست شد برام

مرسی عزیزم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
نه برای‌من ک باز میشه همین مونده ک نی نی سایتم فیلتر‌کنن مث کره شمالی یهو‌بگن اینترنت داشتن ممنوع ...

من فکرکردم شاید بخاطر فیلترتلگر ام ،کاربرای نی نی سایت حرف منکراتی زدن که این سایتم فیل تر کردن

من فکرکردم شاید بخاطر فیلترتلگر ام ،کاربرای نی نی سایت حرف منکراتی زدن که این سایتم فیل تر کردن

کدوم شهر هستید؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

کدوم شهر هستید؟

رشت