2777
2789
عنوان

جنايت

462 بازدید | 15 پست

ميدوني كدوم جنايت از (پسرم معتاده واسش زن بگيريم درست ميشه بالاتره؟)اينكه بگي (جدا نشيد بچه بياريد همه چي درست ميشه )

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخ آخ آخ  بده حرفتو قاب طلا بگيرن بخدا

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

پسر یکی از اقوام ما معتاد بود،همش گفتن براش زن بگیریم تا درست بشه.درست نشد،گفتن بچه بیاره درست میشه،بعد از چند تا سقط زنش بچه دار شد ،آقا درست که نشد هیچ بدترم شد.زنش ازش طلاق گرفت رفت .پسرشم یه چیزی شده ناخلف تر از خودش.خودشم که نابود نابود.....

از بی عقلی پدر و مادرش هم دختر مردم و بیچاره کردن هم یه پسر ناباب مثل پسر خودشون تحویل جامعه دادن

دقیقادرسته

دونفربدبختن یه بچه بیارن که اونم بدبخت کنن هیچوقت هم زندگی مشکل داردرست شدنی نیست من یکیومیشناسم داشت سیگارمیکشیدزنش دادن که درست شه بدترمعتادشدبچه دارشدکه ترک کنه بدترشد

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘