2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شیاف با توجه به وزن بچه هر ۶ تا ۸ ساعت میشه گذاشت .البته باید پاشویه کنی اگه تب داره ولی خب احتیاج به تب سنج داری چونکه ممکنه بچه خنک باشه بدنش پاهاش ولی تبش توی سرش باشه و متوجه نشی .به هر حال امشب حواست باشه 

حتما تب سنج بگیر تب خیلی بالا شیاف لازم داره تبی که حاصل از واکسن باشه قطره براش کافیه الکی شیاف کنی وقتی تب بالا داره بدنش جواب نمیده دیگه شیافش نکن نهایت چار ساعتی قطره بهش بده دوباره میگم تب سنج هم بخر یا نواری بگیر یا مادون قرمز بقیه رو بچه ها خیلی همکاری نمیکنن

اگر با من نبودش هیچ میلی**چرا ظرف مرا بشکسته لیلی
حتما تب سنج بگیر تب خیلی بالا شیاف لازم داره تبی که حاصل از واکسن باشه قطره براش کافیه الکی شیاف کنی ...

درجه چند تبه وتسه نوزاد ۶ماهه؟یدونه دارم شانس من باطریش همکاری نمیکنه همین امشب میلینم ک تموم شده😕

از از ۴ونیم شروع کردم غذا رو براش.هیجی تا دلتون بخواد شیطنت میکنه   .....و خودشو لوس میکنه

میشه بیشتر توصیح بدین چه کارایی تا حالا انجام میده مثلا غلط میزنه با دستاش چیزی رو برمیداره یا ازتون بگیره 

درجه چند تبه وتسه نوزاد ۶ماهه؟یدونه دارم شانس من باطریش همکاری نمیکنه همین امشب میلینم ک تموم شده😕

از ۳۷.۲ زیر بغل بالاتر باشه تبه باید .۵ درجه بهش اضافه کنی یعنی وقتی بچه ۳۷.۳ باشه تبش ۳۷.۸ میشه .

این دیجیتالا که کلا نیم درجه کم نشون میدن .جیوه ای ها فقط دقیق نشون میدن اونم باید ۵ دقیقه زیر بغل بمونه