2777
2789
عنوان

کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 25 پست

عزیزم مشاور برو 

ما همه فقط بت نسخه های خاله زنکی میدیم که پشتش نه تجربه ای هس نه فکری فقط از روی حرصه بهتره کار رو به کاردان بسپاری 

ایشالا مشکلت حل میشه 

در ضمن موقعیت تو خیلی بهتر از خانماییه که مشکل تو رو دارن و تو ایرانن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میره پیش دوستاش چیکارمیکنه؟ازاول ازدواج این شکلی بود؟همو روزخواستگاری بهش میگفتی بدت میادازرفیق بازی

توی ایران بدتر بود هفته یکبار  میدیدمش بخاطر همین همه ی سختی هارو به جون خریدم اومدیم اینور

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است
شک نکن میدونه نمیری  از وابستگیت به زندگیت استفاده میکنه باید بترسه

الانم خونه نیست فردا بیاد اگه دعوامون شد اگه دوباره بهم گفت طلاقت میدم منم قبول میکنم 

ایخدا جون خودت کمکم کن من خیلی دوستش دارم بچه هامم خیلی بهش وابستن دخترم شش سالشه و پسرم یک سالش اون همیشه بهم میگه یا بچه هارو ببر یا میدم پرورشگاه خیالم راحته که بچه هارو نمیخواد ولی من دوست ندارم بچه هام بی پدر بمونن 

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است
الانم خونه نیست فردا بیاد اگه دعوامون شد اگه دوباره بهم گفت طلاقت میدم منم قبول میکنم  ایخدا ج ...

مشکل تو ترس از دست دادنه و مشکل اون اعتماد زیاد به موندن تو 

نگو که طلاق میخوای ولی بگو خسته شدی از این وضع و یه مدت میخوای بری پیش پدر و مادرت 

عزیزم اگه اون واقعا شما و بچه ها رو نمیخواد تو نمیتونی کاری کنی 

ولی یه مدت ازش دور باش ببین چه اثری داره