2777
2789
عنوان

کمک کمک

2018 بازدید | 25 پست

شبتون بخیر دوستان 

من دوتا بچه دارم شوهرم شبا میره اتاق دوستاش باهاش دعوام میشه میگم صبح تا شب برو ولی شبا جایی نرو هر روز نه ولی هفته ای دو سه شب میره 

چند روزه زیاد دعوامون میشه بهم میگه زنگ بزن به بابات یا برو خونه بابات طلاقت میدم دیگه از این حرفاش خسته شدم چیکار کنم در ظمن آلمان زندگی میکنم میترسم اگه جدا بشیم هزارتا حرف برام در میارن  با شوهرم فامیل هستیم

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است

الان من چ کمکی از دستم بر میاد

یجور گفتی کمک فک کردم از تراس افتادی آویزونی 😆

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میره پیش دوستاش چیکارمیکنه؟ازاول ازدواج این شکلی بود؟همو روزخواستگاری بهش میگفتی بدت میادازرفیق بازی

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

شوهرت چقدر پررو تشریف داره😑طلاق گرفتن مگه الکیه اونجا خوشی زده زیر دلش

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

طلاق بگير چه بهتر مگه اونجا ايران بمونى گوشه خيابون كلى امكانات بهت ميدن بچه كوچيكم دارى حسابى بهت ميرسن 

يه لگد بزن در فلان جاش هفت شب هفته بره پيش دوستاش توام زندگى خودتو بگو خاله زنك هاى ايرانم اونجا دستشون به تو نميرسه !!

مرسى اه

منم زنگ زدم اتشنشانی😄

بگو نیان 😆

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟