2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه رژیم نیستم

خب چی داری تو خونه به نظرم ماکارونی بزار خیلیم خوبه با ته دیگ سیب زمینی یا گوشت چرخی رو فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای و فلفل سیاه و زرد چوبه سرخ کن نمکش بزن برنج دم کن چندتا سیب زمینی سرخ کن بزار کنار برنج و گوشت چرخی بخور مزه خالصه

ورزش میکنی

یه پیشنهاد دارم مزه خالصه گوشت چرخی رو با فلفل سیاه و فلفل دلمه ای و. زرد چوبه و نمک سرخش کن و برنج هم درست کن. دوتا سیب زمینی سرخ کن با فلفل قرمز و با پاپریکا بزار کنار برنج و گوشت مزه خالصه

نه رژیم نیستم

ببین یه پیشنهاد دارم خیلیم رژیمی هست و خواص داره و یکم کره یا روغن حیوانی بیار چندتا گردو رنده کن و سرخش کن با کره یا روغن حیوانی بعدشم چندتا خرما سرخ کن بعدشم تخم مرغ بشکن و بعدشم کلی دارچین بزن

همش هی همینا رو درست میکنم دلم چیز جدید میخواد

ببین چندتا خرما سرخ کن با چندتا گردو با کره یا روغن حیوانی سرخ کن بعدشم گردو و خرما رو که سرخ کردی تخم مرغ بزن داخلش بعدش که تموم شد روش دارچین بریز

تبریک برای عضویتت

سیب سرخ کن درآخر تخم مرغ بنداز روش

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز