2777
2789

سلام ن منم چند سال پیش تصمیم داشتم برم تو اینکار یکم تحقیق کردم گفتن ب درد نمیخوره البته من میخواستم برم برای ساخت کف ساختمون تصاویر سه بعدی برای کف خونها درست میکردن خیلی ب نظرم قشنگ و جالب اومد و پر درامد اما از چند نفر تو کار ساختمون پرسیدم گفتن کار نمیشه زیاد تو ساخت و سازها بی خیال شدم

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی عقب نکش من فک میکنم اگر چند سال پیش ک تازه اول کار رزین بود رفته بودم تو این بازار الان ب ی درامدی رسیده بودم برو دنبالش امیدوارم موفق بشی

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

من کار لوازم تحریر و ساعت مدنظرمه،میگن ساعت پرمشتری تره

من ک تخصص خواصی ندارم اما ی دوره خیلی پیگیر رزین بودم اون موقع تازه اومده بود تو بازار.ولی پشیمونم چرا پی اون کارو نگرفتم.ب نظرم شروع کن امیدتم ب خدا باشه ایشالله نتیجه میگیری

اگر وارد این حرفه شدی خوب بود ب منم ی ندا بده.ب کل یادم رفته بود اما الان ک شما عنوان کردی همش دارم میگم کاش همون موقع شروع کرده بودم

من ک تخصص خواصی ندارم اما ی دوره خیلی پیگیر رزین بودم اون موقع تازه اومده بود تو بازار.ولی پشیمونم چ ...

خوده رزین گرونه دیگه ساخت و زمانی که میذاری به کنار،فک نکنم کسی ظروف رزین بخره ولی لوازم تحریرش قشنگه

خوده رزین گرونه دیگه ساخت و زمانی که میذاری به کنار،فک نکنم کسی ظروف رزین بخره ولی لوازم تحریرش قشنگ ...

آره ظروفش به نظر منم مسخره هست ولی زیورآلات قشنگه .تو کارت اگه ابتکار داشته باشی موفقتری .مثلا یادگاریای طرف رو بگیری و مدال کنی دیدم طرف با موی مادرش مثلا حلقه میدن درست میکنن .یا مثلا یه پیج خارجی بود زن و شوهر از رزین روشویی درست میکردن داخلش صدف اینا میزاشتن خیلی جالب بود