2821
2789
عنوان

چقدر کوچک و محدود فکر میکنید

178 بازدید | 22 پست

یه بنده خدا تاپیک زده خواستگار با درامد ۳۵ تومن رد کرده چون درامدش کمه

هزار نفر بهش توپیدن و ناپیک زدن و مسخره ش کردن که ۳۵ تومن خیلی هم زیاده

عزبزان شما از کجا میدونی این دختر تو چه شرایطی بزرگ شده همه که ندار و بیچاره نیستن که مثل بعضیا ماهی ۵ تومن براشون بس باشه.

شاید پدر مادر این دختر تحصیلکرده ان یا بیزنس و کاسبی خوب دارن خونه ویلا ماشین سفر لاکچری لباس برند ....

شاید پول تو جیبی خودش چند برابر این ۳۵ تومنه

اگر شما ندیدی و دور و برت افرادی بودن که با سختی زندگی کردن دلیل نداره پشت سر هم تاپیک بزنید مسخره ش کنید .

بماند که ۳۵ تومن حقوق برای کلان شهرها عادیه و کم هم هست .عزیزی که شهر کوچک یا روستا زتدگی میکنی شما با ملاک هزینه های خودت مقایسه میکنی

ولی هر کاری هم میکنید حق ندارید بقیه رو چون خوب زندگی کردن و خواهند کرد تحقیر کنید

حق

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کی مسخره ش کرده؟

۳۵ تومن واقعاااااا پولی نیست منم بودم رد میکردم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بابا به خدا ما لاکچری نیستیم، ولی با ۳۵ تومن باید کلی چیزو حذف کرد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ولی من یکی اگ خاستگاری در حدم خودم و خانوادم نباشه بهش فک نمیکنم چ برسه تاپیک بزنم ک

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

🫤🫤خودش همش تاپیک خسیسی باباش میزد

بعد میگفت چرا باهاش ازدواج کنم من صبحا ۴تاگردو صبحونه میخورم

بنظر من لازمش بود تا به خودش بیاد

کاهش ۴۵کیلو شروع اول ماه رمضون باخزان نارنجی وزن۶۶ ⬅️۶۴/۴۰۰⬅️هدف ۶۳برای تثبیت

این آدم اگه لاکچری زندگی کرده بود یه ذره سواد حرف زدن داشت

هر چند رفاه و ثروت نشونه ی شعور نیست

اما یجوری طلبکارانه گفت با چه حقی اومده خاستگاری با ۳۵ تومن ک به اکثر ملت توهین کرد با این لحن

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

اصلا ربطی به شرایط خانوادگی نداره شاید اصن خانواده دختر ندار هستن

حالا دختره میخواد تو شرایط بهتری با درامد عالی زندگی کنه

😐😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

این آدم اگه لاکچری زندگی کرده بود یه ذره سواد حرف زدن داشتهر چند رفاه و ثروت نشونه ی شعور نیستاما یج ...

خب انگار استارتر یچیزاییو از قلم انداخته

اگه گفته با چ حقی اومده پس بقیم حق داشتن مسخرش کنن

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز