roya1992 مدیر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 796 عنوان کیا بیدارن چرا بیدارن | مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 127 پست من که خوابم نمیبره اعصابم خورد شده 1397/02/16 | 01:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوقلوها۲ عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 888 ای جوووون من الهی قربونشون ایشالا اینده عصای دستت بشن خدا نکنه خاله😍ان شاءالله من که بریدم خیلی خستم ، خسته 🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹
majed1371 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 561 خدا نکنه خاله😍 ان شاءالله من که بریدم خیلی خستم ، خسته دوتاشوندختره الهی😄😄
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 ایرانسل یا همراه دو به بعد میشه استفاده کرد؟ ایرانسل وقتی فورجی بشه تادوهفته دوبه بعدنت رایگان داره..ولی همراه اول همینطوری سه به بعد رایگانه فقط بایدبسته داشته باشی اما اصلا ازش کم نمیشه السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
roya1992 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 796 منم منتظرم باتری گوشیم خالی شه بعد بخوابم باخیال راحت..... خخخخخ
roya1992 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 796 نمیدونم با شوهرم حرفم شده کتک کاری شد الانم حالت تهوع دارم خوابم نمیاد اخه چرا به چه حقی
سلین۷۲۳۳ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 161 ایرانسل وقتی فورجی بشه تادوهفته دوبه بعدنت رایگان داره..ولی همراه اول همینطوری سه به بعد رایگانه فقط ... من همراه فورجی کردم تمام وقت نت رایگان بود ۲۶گیگ ولی ایرانسل نداد نت رایگان
majed1371 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 561 روزا تنها شبا تنها همش تنها چراااا مجردی مگه باخانوات نیستی چرااا همش نتها
roya1992 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 796 ای وای.. اره تاره جابه جا شدیم .سوسک داره لامصب
ایرانی_هستم عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 1925 خدا نکنه خاله😍 ان شاءالله من که بریدم خیلی خستم ، خسته درکت میکنم من یه دونه دارم سخته تو دو تا داری قطعا خیلی خیلی سخته خدا قوت
roya1992 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 796 چراااا مجردی مگه باخانوات نیستی چرااا همش نتها نه روزا تادیر وقت شوشو سرکاره .شباهم خسته میخابه منم همش تنها میمونم
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 من همراه فورجی کردم تمام وقت نت رایگان بود ۲۶گیگ ولی ایرانسل نداد نت رایگان نمیدونم بایدوقتی فورجی شدازنتش استفاده کنی 72ساعت بعدش نت رایگان میده السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢