الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش من زیادی حساس بودم روی عکس و فیلم علاوه براینک اگر بخوای بری باغ واس عکس و فیلم، وقت زی ...
شوهرم هم عین خودم زیاد سردرنمیاره... میگه هرطور صلاح میدونین... ماه رمضون ک من روزم اصلا نمیتونم حرکت کنم.. موندم چطوری قراره برم تو این وقت کم خرید کنم... خرید لباس برای حنابندون و پاتختی و جهاز برون و چیدن منزل واقعا کار دشواریه
لباس عروستو زودتر تنخاب کن ، من به روز قبلش انتخاب کزدم باب میلم نبود ولی دیگه وقت نبود عید غدیرم بود چقدر شلوغ پلوغ ، دسته گلت رو تاکید کن حتما همونی باشه که سفارش میدی واسه من اشتباه زده بود گلهاشو ، شب عروسی تا میتونی با شوهرت برقص خوش بگذرون . ولی عروسی من تو مناسبت که بود کله سحر رفتم آرایشگاه تا ساعت ۲ خیلی خسته شدم قشنگ داشتم از حال میرفتم تو اتلیه از بس اذیت کردن کلا خیلی خسته کننده اس . ولی یادششش بخیر
اگر دیدی بچه ات گریه می کنه،
وقت خودت رابرای ساکت کردنش تلف نکن،..
به کبوتری یا تکه ابری درآسمان اشاره کن، تابه آن بنگرد..
چون فیزیولوژی انسان برای گریه،
نگاه به پایین کردن هست.