2777
2789
عنوان

درد و دل

174 بازدید | 16 پست

بچه ها ۵ مرداد سالن گرفتیم خیلی استرس دارم... خودمم همش ۱۹ سالمه... استرس کاری دارم... یعنی نمیدونم باید چیکار کنم.

از جهازم فقط سرویس چوبم مونده ک شامل مبلا و تخت خواب و غیره هست... میشه درمورد کارهایی ک قراره انجام بدیم راهنماییم کنید؟ چند تا نکته و ..

اس ام ان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسته گل

ارایشگاه

میوه و شیرینی و کیک

وااااااای نگو تازه خستگی عروسی از تنم در رفته😢😢😢😢

من خیلی خودمو اذیت کردم آخرشم اتفاق خاصی نیفتاد ولی خداروشکر همه جی خوب برگزار شد. 

نصیحتم اینه از حداقل سه هفته جلوتر برو خونتو بچین، ممکنه کم و کثری پیش بیاد بری فراهم کنی

اطرافمان مشتی خزنده،که راه به راه پوست می اندازند و حقارتشان را با تصور تخریب ما زنده میکنند😏

روز عروسی سر عکاسی و فیلمبرداری خیلی خودتو اذیت نکن و زود برو تالار😉

تجربه خودم البته برعکسش😭

اطرافمان مشتی خزنده،که راه به راه پوست می اندازند و حقارتشان را با تصور تخریب ما زنده میکنند😏
سه هفته جلوتر... چرا؟ اتفاقی میفته؟

تا سر استراحت وسایلت رو بچینی

وقت گیره اخه

البته من  دوست و اشنا نداشتم کمکم کنند

چرا؟ فقط عکس میمونه دیگه‌.‌..نه؟

راستش من زیادی حساس بودم روی عکس و فیلم

علاوه براینک اگر بخوای بری باغ واس عکس و فیلم، وقت  زیادی ازت میگیره. 

باید سعی کنی صبروحوصله داشته باشی

درضمن چند روز قبل عروسی با همسرت بشینید برنامه ریزی کنید واس روز عروسی، خیلی مهمه

راستش من زیادی حساس بودم روی عکس و فیلم علاوه براینک اگر بخوای بری باغ واس عکس و فیلم، وقت  زی ...

شوهرم هم عین خودم زیاد سردرنمیاره... میگه هرطور صلاح میدونین... ماه رمضون ک من روزم اصلا نمیتونم حرکت کنم..‌ موندم چطوری قراره برم تو این وقت کم خرید کنم... خرید لباس برای حنابندون و پاتختی و جهاز برون و چیدن منزل واقعا کار دشواریه

اس ام ان

لباس عروستو زودتر تنخاب کن ، من به روز قبلش انتخاب کزدم باب میلم نبود ولی دیگه وقت نبود عید غدیرم بود چقدر شلوغ پلوغ ، دسته گلت رو تاکید کن حتما همونی باشه که سفارش میدی واسه من اشتباه زده بود گلهاشو   ، شب عروسی تا میتونی با شوهرت برقص خوش بگذرون . ولی عروسی من تو مناسبت که بود کله سحر رفتم آرایشگاه تا ساعت ۲ خیلی خسته شدم قشنگ داشتم از حال میرفتم تو اتلیه از بس اذیت کردن کلا خیلی خسته کننده اس . ولی یادششش بخیر

اگر دیدی بچه ات گریه می کنه، وقت خودت رابرای ساکت کردنش تلف نکن،.. به کبوتری یا تکه ابری درآسمان اشاره کن، تابه آن بنگرد.. چون فیزیولوژی انسان برای گریه، نگاه به پایین کردن هست.