نازیلاا مدیر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 عنوان هزینه پمپ درد | مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 51 پست سلام ببخشید من هی تاپیک میزنم...شرمندهمیدونین هزینه ش چقدره ؟ خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم 1397/02/16 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 گلم چند کیلو شدی اضافه وزنت منظورمه 9 کیلو خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
بیتاب۹۷ عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 753 9 کیلو حتما زایمان راحتی خواهی داشت اصلا نگران نباش گلم ایشالله عروس یا دامادش کنی مامان آینده من به هیچ چیز مردان ایمان ندارم جز یکرنگیشان در نامردی.☺️
شیدااااااااا عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 12013 خواهرم دايم شياف استفاده ميكرد و شكمشو ميبست،وقتي بسته بود ميگفت اصلا دردي نداره ولي وقتي باز بود خي ... همه مثل هم نیستن، من دخترخالم از درد گریه میکرد ، با من بود ، ولی من درد نداشتم ،فقط تا ی هفته کمرم رو نمیتونستم راست بگیرم هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
solmazm عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 773 یه سرمی هست پر از ارام بخش و مرفین بعد زایمان که درد داری دکمشو فشار میدی ماده اش میره بدنت دیگه درد ... مرسی از توضیح کاملت عزیزماین برای عمل بینی خیلی خوبه هااا کجا باید بگیرم؟؟؟من فقط ترس شب اولشو دارم بخاطرهمین میترسم عمل کنم
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 حتما زایمان راحتی خواهی داشت اصلا نگران نباش گلم ایشالله عروس یا دامادش کنی مامان آینده قربانت عزیزم..مگه توی سز هم وزن فرق میکنه چقدر باشه ؟دکترم به اصرار خودم و نامه متخصص گوارش برام سز زد امشبولی من هنوز توی طبیعی و سز مرددمبارداری اولم طبیعی بود 6 سال پیش خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
بیتاب۹۷ عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 753 قربانت عزیزم.. مگه توی سز هم وزن فرق میکنه چقدر باشه ؟ دکترم به اصرار خودم و نامه متخصص گوارش برام ... هر چقدر وزن کمتر باشه درد کمتره تو سز ولی تو طبیعی فرق نداره خانومی من به هیچ چیز مردان ایمان ندارم جز یکرنگیشان در نامردی.☺️
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 هر چقدر وزن کمتر باشه درد کمتره تو سز ولی تو طبیعی فرق نداره خانومی اوهومممنون گلم خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم