2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم از سن شش هفت سالگی باید زمینه هاش رو ایجاد کرد

مثلا هر از گاهی که میرن هیئت یا بیرونی جایی روسری های خوشگل دخترونه واسش بزنی و چادر کوچولو واسش بگیری هر از گاهی بزنه

چون یه شبه نمیشه به بچه بگی بیا با حجاب شو

باید از همون بچگی و قبل از اینکه سنش بالا بره آشناش کنی که میل و رغبتش به حجاب بیشتر شه

بنظرم از سن شش هفت سالگی باید زمینه هاش رو ایجاد کرد مثلا هر از گاهی که میرن هیئت یا بیرونی جایی روس ...

بله درسته اتفاقا یکی از بحث ها همین بود که با خودمون ببریمشون مراسمات مذهبی

مثلا اجازه بدی ده پونزده سال بدون حجاب باشه بعد بزرگتر که شد یهو بهش بگی خب دیگه از الان به بعد حجاب داشته باش مطمئنا قبول نمیکنه ولی اگه از بچگی عادتش بدی خودش اصلا مشتاق میشه که حجاب کنه

بله درسته اتفاقا یکی از بحث ها همین بود که با خودمون ببریمشون مراسمات مذهبی

اره با خودتون ببرید مراسم های مذهبی سعی کنید تو محیط های مذهبی باشه، ببینه کسایی رو که حجاب دارن...من نمیدونم دخترتون چند سالشه ولی سعی کنید حجاب رو با روسری های رنگی و گیره های خوشگل و اینطور چیزای رنگی رنگی بهش نشون بدید که خوشش بیاد و مشتاق تر شه

جو خانوادگی مهمه

اگر شما محجبه هستین و اهل مراسمات مذهبی خواه ناخواه به سمت حجاب گرایش پیدا میکنه تو سن کم

داریم تو فامیل دختر بچه ۶ ساله حجاب کامل با چادر داره خودشم دوست داره و اصلا اجبار مادرش نیست

من ۸ سالگی مسجد ثبت نام کردم کلی برنامه های متنوع و تفریحی و ورزشی و اینا داشت ولی با روسری که میرفت دیگه من زحمتی نکشیدم

خودکار خودش می پوشید

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

طبق تجربه میگم این چیزیه که خودش بعدها تصمیم میگیره خواهرمن تصمیم گرفت تنهادخترشومذهبی ومحجبه باربیاره وموفقم شدتا اواسط دبیرستان که خواهرزادم بیشترتواجتماع قرارگرفت یدفعه ازینروبه اونرو شدتورویه پدرمادرش وایساد گفت خودم تصمیم میگیرم چی بپوشم البته دخترمعتقدیه نمازمیخونه ولی بقول خودمون شل حجاب شده