2777
2789
عنوان

عنکبوت 😖😖😖

3233 بازدید | 38 پست

سلام دوستان کسی تجربه عنکبوت رو توی خونه اش به صورت مدام داره 😐😐

من ۴ ماهه اومدم خونه جدید یکی از شهرهای شمالی . توی خونه هر چند روز یکبار عنکبوت میبینم تمام زیر و بم خونه رو جارو میکنم گوشه هارو دیدم عنکبوت نیست یا اگا نارش بوده از بین بردم . باز هم نمیدونم چرا سر کله اشون پیدا میشا خیلی هم گنده هستند . بچه کوچیک دارم نگرانم چجوری از بین ببرمشون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر میرن تو کمد وجاهای تاریک وانباری اونجاهارو بگرد..در یا پنجره هارو توری بزن

ممکنه توی شومینه باشم یا از اونجا بیان . در تراس ها همه طوری داره . کمد رو چند باری گشتم چیزی ندیدم . والله موندم دیگه کجارو بگردم 😣😣

وای من خیلی میترسم ازش.انشالله که ریشه کن بشن

حالا خوشبختانه من نمیترسم ولی نگرانم چون بلاخره توی خونه یه جورابی چندش میشه سر و کله اشون پیدا میشه . هم اینکه بچه کوچیک دارم یه وقت توی گوش و لباس اینجور چیزهاش نرا 😟😟

من متاسفانه خودم مازندرانی نیستم . مهمون اینجاییم به خاطر کار همسرم اومدم . متوجه نشدم چی گفتی گلم . ...

خخخخخ گفتم خوش اومدی دختر 😊

خ شبختمم .بخاطر رطوبته عنکبوت عادت میکنی😄

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
من از بچگی می ترسیدم از عنکبوت الانم با اعضای خانواده هر جا میریم خودشون می دونن که اگه جایی بود بای ...

😅😅😅😅😅 آخی عزیزم .

وای خیلی زیاده نمیدنم هر چند روز یکی سر کله اش پیدا میشه فقط بدونم از کجا میاد نسلشونو منقرض کنم 😆😆