2777
2789
عنوان

املاک 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 30 پست
احترامش چی بودپس😂

خواستم محترمانه فحش بدم

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و دلال. بخدا ما داره به سال میشه دنبال خونه هستیم یکی از نزدیکترین اقداممون بنگاهی هستند تاحالا می ...

ای گفتی ما خونه خریدیم به دورغ میگفت شما گفتین دوبرابر کمیسیون میدیم😕مدارک رو نمیداد

مجبور شدیم پول بیشتر بدیم😧

ولی حلالش نکردم سپردمش بخدا

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
نه خونه بالاتر میره اجاره بها رشدش شدید میشه هر چه زودتر خونه بخرید بهتره.برای خرید خونه تعل ...

وای😯 مرسی از راهنماییتون لطف کردید

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
نه خونه بالاتر میره اجاره بها رشدش شدید میشه هر چه زودتر خونه بخرید بهتره.برای خرید خونه تعل ...

به نظرتون الان تو این اوضاع سریعتر یه چیزی بخریم بهتره یا برای خرید زمین و ساختش اقدام کنیم؟ حتی اگه خونه نو ساز و خیلی روبه راه نباشه

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
به نظرتون الان تو این اوضاع سریعتر یه چیزی بخریم بهتره یا برای خرید زمین و ساختش اقدام کنیم؟ حتی اگه ...

بخرید فقط اصلا منتظر نباشید قبل عید یه تکون خودد ولی بعد عیدم فاجعه شده

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
به نظرم خرید زمین و ساختش اصولی تر و بهتره. هم خونه از اول دست خودتون بوده هم ارزش افزوده بیشتر ...

هدفمون کلا سرمایه گذاری هستش قصد نشستن نداریما 

الان ساخت شروع کنیم تا موقع فروش خونه یعنی گردن تر شده؟

سرمایه گذاری چه بهتر از همین الان شروع کنید برای ساخت بهتره.هم الان فصل ساخت و سازه هم به مرور ز ...

ممنونم از راهنماییتون

منم از دیوار واسه مامانم خونه پیدا کردم حداییشم هم قیمت مناسب بود هم فروشنده واقعی بودن

اینجور چیزا شانسیم هست ب نظرم

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
پول لازم بودن بیشتر

همون خداروشکر پیدا کردین 

خدا کمک کنه متری 6 . 7 تومن شده