2821
2789

تو دوستیام همیشه صدمو میزارم

به دوستام خیلی ارزش میدادم با ماشین میرفتم دنبالشون جایی میرفتیم سعی میکردم خودم حساب کنم همه چیمو میگفتم صادق بودم همیشه ولی همشون یه طرفه بوده یه بار بهم زنگ نزدن که ما میریم فلان جا دوست داشتی بیا با یه کاری کنن حس کنم ارزش میدن بهم از وقتی که من زنگ و پیام نمیرنم همه دوستیام تموم شده انگار نه انگار استوریشانو نگا میکنم همشون با دوستای دیگشون وقت میزارن

از تنهایی خیلی بدم میاد برای همین همیشه باج میدادم ولی از یه ورم به غرورم بر میخوره نمیدونم ایرادم چیه کسی هس مثل من بوده باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با توجه به تجربه هایی که خودم داشتم دوست و رفیق دیگه بدرد نمیخوره تو این زمونه

فقط میخوان تا میتونن ازت سوء استفاده کنن، پول قرض بگیرن، برسونیشون خونه و دنگ شون رو حساب کنی و...

و اخرشم رابطه تون یه جایی قطع میشه

حالا یا اون ازدواج میکنه تو رو یادش میره یا دیگه بهت محل نمیذاره و...

بله منم دقیقا مثل خودت بودم و مشکلی که داری مشکل منم هست

اسمش مهرطلبی هستش

خیلی واضحه

نشانه هاش رو برات مینویسم

نیاز شدید به تایید و پذیرش دیگران

ترس عمیق از طرد شدن

فدا کردن منافع و زمان و انرژی خود برای راضی نگه داشتن دیگران

حساسیت افراطی به انتقاد، اخم، سکوت یا قهر دیگران

نمایش نقش "فرد خوب و فداکار و قربانی" برای کسب همدلی و توجه

اجتناب از تعارض و بحث جدی

با توجه به تجربه هایی که خودم داشتم دوست و رفیق دیگه بدرد نمیخوره تو این زمونه فقط میخوان تا میتونن ...

اخه دقت دادم من باهاشون اونقد مهربونم هم اسنپم هم کارت بانکیم هم همیشه هستم اصلا اخلاق بدی ندارم اونقد آرومم باز میرن با کسایی دوستی میکنن که یه قرون نمی ارزن خیلی بهم برمیخوره با اینکه از تنهایی بدم میاد ولی میگم چون غرورمو هم میخوام حفظ کنم دیگه به کسی نه زنگ میزنم نه پیام

تو چرا

االبته من قبلا زیادی محبت میکردم. الان که سنم بیشتر شده و تجربه تو روابط پیدا کردم دیگه از خودم زیاد مایع نمی زارم. به اندازه ای که برام ارزش قائلن براشون ارزش قائلم. واقعا دوستیای الان منفعت طلبانه شده. آدم فقط باید مراقب خودش و خانوادش باشه و تمام

تو چیکار کردی خب

تمام مدت حواسم رو جمع کردم که هر وقت ظلم هایی که بهم شده یادم افتاد از اون نقش قربانی بیام بیرون و بگم خب منم یه بخش ماجرا بودم میتونستم از خودم دفاع کنم ولی نکردم پس از این به بعد باید یاد بگیرم

زیاد فکر نکنم من خوب بودم بقیه بد بودن و به جاش هر جا از هرچیزی خوشم نمیاد سعی کنم حداقل وانمود نکنم خوشم میاد

اگه کسی قهر کرد و اینا سعی کنم اوکی باشم و به این دلیل که نمیخوام کسی قهر باشه حرفامو تو خودم بریزم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز