2777
2789
عنوان

سندرم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 43 پست

امینوسنتز از سل فری دقیق تره اما ریسکش بالاست به نظر من خوبه ک سل فری میکنین اما قیمت سل فری بیشتر . سندرم داون ربطی به رابطه فامیلی اصلا ندارم خدایی نکرده اگه تشخیص مثبت بود ک احتمالا خیلی کمه تا ۱۸هفته و شش روز یعنی چهار ماه و ده روز اجازه سقط قانونی میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر عزیزم نی نی سالم بوده❤، هزینه تون چقدر شد واسه سل فری

ایشالا نی نی شما هم سالمه و جنسیتش رو خیلی زود میفهمی.حدود یک میلیون و هشتصد شد

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
ریسک بالایی بوده واقعا باید خداروشکر کرد❤❤

سر بچه دومم هم عدد ان تیش گفتن بالاست و باید حتما امینوسنتز بدی من با آزمایش دادن مشکلی نداشتم ولی با دو تا متخصص دیگه صحبت کردم هر دو شون گفتم اصلا توی این هفته از بارداری بالا نیست عدد ان تی...اصلا نمیخواد بری...خلاصه که مملکت گل و بلبل هستش من چون دکتر اولم استاد دانشگاه بود خیلی بهش اصمینان داشتم و توی مطب سونو میکرد ولی...هم ازمایشگاهها مشکل دارن هم دکتر باسواد کم داریم متاسفانه .شمام نگران نباشین

سر بچه دومم هم عدد ان تیش گفتن بالاست و باید حتما امینوسنتز بدی من با آزمایش دادن مشکلی نداشتم ولی ب ...

بله متأسفانه همینطوره ولی همیشه باید تمام احتمالاتو درنظر گرفت مخصوص با این شرایط. مرسی از دلگرمیت❤

من فک میکنم فقط وقتی اقوام باشن اینجوری میشه

ربطی نداره یجور جهش ژنی هس این بیماری 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

سلام.مال منم ریسک سندرم دان یک به هفتصد و خرده ای بود که دکتر برام سل فری نوشت.انجام دادم و خدا رو شکر مشکلی نبود.الانم پسرم هشت ماهشه و خدا رو شکر سلامته.شما هم نگران نباش.انشاالله هیچ مشکلی نیست

اگه دنبال آزمایشگاه معتبر و دقیق هستی 

برو آزمایشگاه دکتر زینلی تو ولیعصر که کارشون عالیه و خیلی دقیق نتیجه میدن 

من خودم قبل بارداری و بعدش آمنیوسنتز رو اونجا انجام دادم