بچه ها کسی بوده که توی آزمایش سندروم داون،مشکوک بوده باشه!! واسه من آزمایش سل فری نوشته واسه تشخیص نهایی وجود سندرم فردا میخوام برم آزمایش، دکترم گفت که از هر 722نفر یک نفر با شرایط من جنینشون مبتلا به سندرم بوده، کسی تجربه ای داره؟!!!!
امینوسنتز از سل فری دقیق تره اما ریسکش بالاست به نظر من خوبه ک سل فری میکنین اما قیمت سل فری بیشتر . سندرم داون ربطی به رابطه فامیلی اصلا ندارم خدایی نکرده اگه تشخیص مثبت بود ک احتمالا خیلی کمه تا ۱۸هفته و شش روز یعنی چهار ماه و ده روز اجازه سقط قانونی میدن
سر بچه دومم هم عدد ان تیش گفتن بالاست و باید حتما امینوسنتز بدی من با آزمایش دادن مشکلی نداشتم ولی با دو تا متخصص دیگه صحبت کردم هر دو شون گفتم اصلا توی این هفته از بارداری بالا نیست عدد ان تی...اصلا نمیخواد بری...خلاصه که مملکت گل و بلبل هستش من چون دکتر اولم استاد دانشگاه بود خیلی بهش اصمینان داشتم و توی مطب سونو میکرد ولی...هم ازمایشگاهها مشکل دارن هم دکتر باسواد کم داریم متاسفانه .شمام نگران نباشین
سلام.مال منم ریسک سندرم دان یک به هفتصد و خرده ای بود که دکتر برام سل فری نوشت.انجام دادم و خدا رو شکر مشکلی نبود.الانم پسرم هشت ماهشه و خدا رو شکر سلامته.شما هم نگران نباش.انشاالله هیچ مشکلی نیست