2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من کادردرمان بیمارستان اذربایجانم..خودمم ۴سال پیش دکتر خوبهی عمل کرد من که خیلی راضیم..ببین عزیزم دکتر زاهدی رادمرد وشیرزاد همشون خوبن..منتها میبینی همیناهم عملشون اصلا قشنگ نمیشه بعضا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم من کادردرمان بیمارستان اذربایجانم..خودمم ۴سال پیش دکتر خوبهی عمل کرد من که خیلی راضیم..ببین عز ...

مرسى گلم راستش بين حسن زاده و طاهرى موندم كدومشون بهتره؟؟؟ 

يا اگه يه دكتر و مى شناسى كه همه ازش راضين ممنون مى شم معرفى كنى

مرسى گلم راستش بين حسن زاده و طاهرى موندم كدومشون بهتره؟؟؟  يا اگه يه دكتر و مى شناسى كه همه ا ...

هیچکدوم..یا رادمرد یا زاهدی..برو نمونه کارهاشونو بببن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مرسى گلم راستش بين حسن زاده و طاهرى موندم كدومشون بهتره؟؟؟  يا اگه يه دكتر و مى شناسى كه همه ا ...

حسن زاده کارش حرف نداره عالیه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

استاتر خواهرمن ۴سال پیش پیش دکترشیرزاد دماغشوعمل کرده خ خ عالی وقشنگه هرکس میبینه خوشس میاد

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍