کیا مصاحبش رو دیدن من که خیلی حالم بد شد خیلی گناه داشته:)))حیف جوونی ش مادر خودش هم واقعا درحقِ دخترش بد کرده بود ولی من کامنت هارو باز کردم بعضی ها میگفتن داره نقش بازی میکنه واقعا فاز اونایی که همچین کامنتی گذاشتنو نمیتونم درک کنم://
دروغ که نمیگفت خوب دردهایی رو تحمل کرده که از توانش خارج بوده ولی بسیار اغراق آمیز و غیرواقعی تعریف میکرد مثلل اتفاقی که افتاده شاید ۳۰بوده این خانم ۱۰۰تعریفش میکرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ساغر عزیزی از ۱۲ سالگی خواستگار داشته ولی خب میخواسته درس بخونه این شوهره سابقش ۱۷ سالگی میاد خواستگاری و میگه که من میزارم درس بخونی و اینا اینم دیگه مجبوری باهاش ازدواج میکنه از همون شبِ اول بدرفتاری نشون میده و اینا تا اینکه دوماه بعد حامله میشه و طی این دورانِ حاملگیش خیانت و کتک و صدتا چیزه دیگه از شوهرش میبینه تا بچه ش به دنیا میاد وحدودا ۲ سال بعد میخواد طلاق بگیره که مادرش و شوهرش بچه رو ازش میگیرن تا بچه ۵ سالش میشه وقتی که ۵ سالش شده بود میرن شهربازی و این نگفته به دخترش که من مامانتم گفته من رها دوس دختر باباتم ولی بچه میدونسته که این مامانشه و بچه هم از دست خانواده پدریش خسته شده فرار میکنه میاد پیشِ مادرش و اینکه یه خانوم پیر به اسمه اکرم دستشو میگیره و دیگه زندگیش تا الان با دخترش خوبه و بازیگره خیلی خوبی هم هست