2777
2789
عنوان

سیاه شدن کف پا تو خونه

317 بازدید | 17 پست

اول از همه بگم من ادم بشدت تمیز و وسواسی هستم

اشپزخونم و دور فرشام سرامیکه روزی یک تا دوبار دستمال یا طی میکشم

فرشام نو هستن و تمیز پنج شیش ماهیه خریدم

مبلامم تمیزن

همیشم مشغول نظافت هستم اصلا فکر نمیکنم ک جایی تو خونم باشه ک کثیف باشه دستمال نکشیده باشم ک باعث بشه کف پام سیاه شه

موکت مشکی هم ندارم ک رنگ پس بده فرشام و کلا تم خونم طوسی سفید و فیلی هست

کف پای خودم و پسرم همیشه سیاهه همیشه هم میشورم حتما هر روز هم حموم میرم زمستونا پسرمو دو روز یبار میبرم

خونم نزدیک اتوبانه تهران هستیم و پنجره هام قدیمی

کسی میدونه علتش چیه؟ یعنی از پنجره ها دود میاد تو خونه؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من فقط در صورتی دیدم کف پا کثیف شه که خونه و فرشاش تمیز نباشه.احتمالا همون پنجره ها مشکله.

فرشام نو ان😫حتی ی لک کوچیک نزاشتم بیوفته روشون

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من وقتی میرم خونه مامان و بابام چون مقداری از خونه موکت شده هست و از بس سالنشون بزرگه فکر کنم ۲۰۰ متری باشه... اون موقع کمی کف پاهام زبر و رنگی میشن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

پنجره بسته باشه بعید میدونم دوده بیاد تو

بسته ست

و جالبه ک پای همسرم اصلاااا اینجوری نمیشه فقط من و پسرم

همش در حال شستن پاهامونم 🙁

من وقتی میرم خونه مامان و بابام چون مقداری از خونه موکت شده هست و از بس سالنشون بزرگه فکر کنم ۲۰۰ ...

منم چند سال پیش موکت مشکی گوشه خونم بود پاهام رنگی میشد دیگه بعدش انداختم دور

الان موکتم ندارم اصلا

بسته ستو جالبه ک پای همسرم اصلاااا اینجوری نمیشه فقط من و پسرمهمش در حال شستن پاهامونم 🙁

شاید چون همسرت زیاد تو خونه راه نمیره

شایدم به خاطر جنس فرشات

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اگه توخونه از رو فرشی یا صندل استفاده میکنید اوتا رو هم چک کن توش تمیز باشهیا حتی دمپایی ک تو سرویس ...

دمپاییای رو فرشی سرویس و... همه صورتی ان

رنگ روشنن گاهی میبینم کف دمپایی روفرشیمم از داخل سیاه شده میشورم تمیز میشه

ولی اکثرا نمیپوشم دمپایی تو خونخ

عزیزم منم کف پاهام سیاه میشد ولی الان دیگه نه

من آشپزخونه و یکی از اتاق خواب هام فرش نداشت بعد از رو سرامیک که راه میرفتم حتی با وجود اینکه هر روز با تی ماکارونی پاکشون میکردم گرد و خاک مینشست

باعث میشد کل پاهام سیاه بشه مرتب بودم همش تو حموم بشورم الان هم آشپزخونه و اتاق خواب رو فرش کردم دیگه مشکلی نیس

عزیزم منم کف پاهام سیاه میشد ولی الان دیگه نهمن آشپزخونه و یکی از اتاق خواب هام فرش نداشت بعد از رو ...

منم اشپزخونم سرامیکه

دور فرشامم همینطور خالیه

یعنی مال اونه🙁

منم اشپزخونم سرامیکهدور فرشامم همینطور خالیهیعنی مال اونه🙁

ممکنه عزیزم

چون من خودم هر بار طی میکشم فرداش اگه دستمال بکشم میبنم به دستم مالی کلی گرد و غبار نشسته

ی مدت سعی کن بیشتر روی فرش اینا قدم بذاری ببین کمتر میشه یان

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.