2777
2789

از خونوادم و دوستام و شهرم دور شدم اومدم تهران،گاهی پشیمون میشم چرا اومدم به خاطر شوهرم اومدم سرکار می رم با همکارام دوستم اما خیلی احساس تنهایی می کنم قصد بارداری دارم از ماه بعد اما ميترسم مادر شادی برای بچمون نباشم چرا انقدر

تنهایی داره اذیتم می کنه 

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️

منم تنهام عزیزم .کاریش نمیشه کرد زندگیه دیگه...من دخترمو تنها بزرگ کردم یه سقط داشتم اونم تنها بودم تمام مدت.الانم باردارم بازهم تنهام دلم میخواد به کسی بگم فلان چیزو هوس کردم بپزه بیاره برام اما افسوس که کسی نیست‌امروز دلم حسابی گرفته بود بخاطر تنهایی پاشدم خودم واسه خودم ویارونه درست کردم.امیدت بخدا باشه.

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دوری خوبه من که نزدیک همه هستم بخاطرچیزهایی که تو زندگیمهدوست دارم دورباشم طبقه بالایه مادرشوهرم هستم دیواره دیوارمادرم درکنارش هم خواهرم ولی آرزومه ازهمه دورباشم دوری ودوستی احترام

[QUOTE=58476823]منم تنهام عزیزم .کاریش نمیشه کرد زندگیه دیگه...من دخترمو تنها بزرگ کردم یه سقط داشتم اونم تنها بودم ...[/QUOTE

نمیدونم چرا تحملش سخت شده برام نمیدونم از پسش بر میام یا نه

من همیشه تنها بودم هستم خواهم بود چه مجردی چه الان اندازه یه کوه حرف تودلمه    

چرا شما هم دوری از خانواده? چرا گریه عزیزم اگه دوست داری بگو 

نه گلم من هم خانوادم پیشمن هم شوهرم اما چه فایده وقتی نتونی دردت بهشون بگی نتونی باهاشون راحت باشی&n ...

نمیدونم شاید چون خودم اینجور نبودم درکت نمیکنم ولی حتما اینم خیلی سخته امیدوارم از تنهایی در بیای عزیزم