2777
2789

بحث شروع میکنه بحث میکنه بحث میکنه

اخرم لهم میکنه

دخترم هی صحبت میکرد دستمو میکشید بازی میکرد موقع صبحانه منم کلافه شدم معمولی دستمو کشیدم گفتم مامان بشین دعوارو شروع کرد با صدای بلند ، میگه الان قندونو تو کلت خورد میکنم دستشو بلند کرد بزنه دستمو گذاشتم جلو صورتم میگه اخه تو ادمی واسه چی با بچه اینطوری میکنی 😞😞

بحث کرد بحثو کشوند به اینجا که میگه تو زنی اخه تو عن خواهرامم نیستی اونا فقط زنن من میپرستمشون

میگه تو زنی اخه کی گفته زنی تو کلفتی

خسته شدم از زندگی

میگه من و اطرافیانم میشینیم تو خانوادتو مسخره میکنیم میخندیم اخه تو ادمی

شب یلدام یه فا ل در اومد برام خوب نبود هی اونو سرکوفت میکنه میزنه سرم

بازم خوردم کرد مثل همیشه خیلی ناراحتم 😞😞

میگه لیاقتته چون ادم بدی هستی 😞😞😞😞 من بهترین ادمم

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم میگه بهترین ادمم

از سرتم زیادیم

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

هیچی نگفتی؟

هیچکاری؟؟؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

توهم بگو عن بابامم نمیشی

خیلی حالم بده

بچم پیشه چشمام پره اشکه

قبل دنیا امدن بچتون هم اینطور حرفایی میزد؟

اره ولی کمتر

خط اول امضات کافیه برات

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بعد این همه تحقیر هنوز تو این زندگی موندی؟ اول برید مشاوره درست نشد طلاق بگیر

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا