کسی درکم می کنه؟شوهرم از هر لحاظ خوبه مهربونه باشخصیته همه قبولش دارن ولی فقط برا دیگران خوبه برا پدر و مادرش. من ک زنشم این همه زجر و بدبختی به پاش کشیدم بابی محلیاش داغونم کرده اگر جایی رو داشتم فرار می کردم یک لحظه هم نمی موندم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به این مردا میگن کوچه روشن کن.....برا بقیه خوبن وخوش اخلاق،تو خونه نه........باید باهاش کناربیای خواهر.اگه بچه داری چاره ای نیست مواظب حساسیتهاش وخط قرمزهاش باش تا بد عنق نشه
۴ ساله ازدواج کردم تا الان یه روز خوش نداشتم.دانشجوام.مشکلم رفتارای شوهرمه باورتون میشه حتی دوس ندارم ازش بچه دار شم چون می دونم حسرت همه چیز به دلم می مونه خدا هم نمی کشتم راحتم کنه
کتکم نمی زنه ولی شماها ک زنید می دونید بی توجهی و کم محلی مردهابدتر از کتک زدنه.جالبش اینجاست اینقد زجر به پاش کشیدم.از هم دوریم کارش شهر دیگست گاهی اوقات نصف شبا خوابم ییام میده میگه حتی فکرشم نمی کنی چقد برات ناراحتم و غصه می خورم ک اینقد باهام سختی کشیدی بارها شده برام گریه می کنه بهش میگم این مشکلات مادی زیاد عذابم نمیده تو رفتارت درست شه من مشکلی ندارم چن روز خوب میشه دوباره روز از نو روزی از نو