2777
2789
عنوان

چه راه طبیعی برای گوشتی شدن لب هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15295 بازدید | 63 پست
اره هم واس صورت هم لب ب صورت حجم داد ولی همین ک قطع کنی بر میگرده ب حالت قبل و این ک جوش جوشی میشی. ...

میگن باید اصل باشه و دوماه مرتب استفاده شه

مال من هندی هست مال شما چی؟

تاثیرش جوری بود که راضی باشین؟

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما امتحان کردی؟ لطفا اگه آره راهنمایی کن 😕

من برای صورتم استفاده کردم تاثیر دیدم بعد دوهفته نشون میده تغییرو هرشب بزنی باید روزی دومرتبه بهتره باید اول بادست ماساژ بدی بعد بزنی یه کیسه فریزر کوچیک بذاری رو لب تا صبح

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
میگن باید اصل باشه و دوماه مرتب استفاده شه مال من هندی هست مال شما چی؟ تاثیرش جوری بود که راضی باش ...

من مارکش یادم نی

پارسال میزدم

گونه در آوردم ولی دقیقا ی ماه بعد از قطع استفاده ب حالت اول برگشتم

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
من برای صورتم استفاده کردم تاثیر دیدم بعد دوهفته نشون میده تغییرو هرشب بزنی باید روزی دومرتبه بهتره ...

چه نوع روغنی بود؟من هندیه

گفتن اگه اصل نباشه جوش میزنه ترسیدم استفاده کنم واسه صورت و لب

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
چه نوع روغنی بود؟من هندیه گفتن اگه اصل نباشه جوش میزنه ترسیدم استفاده کنم واسه صورت و لب

قرمز باشه مایع داخلش بهتره از سفیده

با دمپایی ابری یه ده تا بزن دهنت درس میشه      

تازه میخواستم بگم  

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

چقدر زشت که به کسایی که لبهای برجسته دارن توهین میکنین واقعا متاسفم برای چنین زن هایی که هنوز بزرگ نشدن

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
چقدر زشت که به کسایی که لبهای برجسته دارن توهین میکنین واقعا متاسفم برای چنین زن هایی که هنوز بزرگ ن ...

شوخی میکنن بیشتر منظورشون با کسایی که زیادی بزرگ میکنن با تزریق

قرمز باشه مایع داخلش بهتره از سفیده

آره مال من قزمزه

و نوشته های روش هندیه

بوش هم تنده و خیلی غلیظ

انگاری بوی کنجد میده

چقدر زشت که به کسایی که لبهای برجسته دارن توهین میکنین واقعا متاسفم برای چنین زن هایی که هنوز بزرگ ن ...

هیچوقت یادم نمیره دوران ابتدایی بودم همکلاسیام مسخرم میکردن و بهم میگفتن لب شتری،خاهرم هم بین اونایی ک مسخرم میکردن بود خیلی ناراحت میشدم

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
هیچوقت یادم نمیره دوران ابتدایی بودم همکلاسیام مسخرم میکردن و بهم میگفتن لب شتری،خاهرم هم بین اونایی ...

بخاطر اون اصلا از لب شتری خوشم نمیاد چ تو بوووووووورس بااااااااااشه چه نباااااااااااشه....

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
آره مال من قزمزه و نوشته های روش هندیه بوش هم تنده و خیلی غلیظ انگاری بوی کنجد میده

آره همونه مال منم هندی بود عکسش داری