zohre1997 مدیر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1130 عنوان چه راه طبیعی برای گوشتی شدن لب هست؟ | مشاهده متن کامل بحث + 15295 بازدید | 63 پست سلامچه راه طبیعی واسه گوشتی شدن لب هست؟کسی تجربه استفاده از روغن خراطین رو داره؟لطفا هرکی میدونه بگه لبام خیلی ظریف و باریکه تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد..... 1397/02/15 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zohre1997 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1130 اره هم واس صورت هم لب ب صورت حجم داد ولی همین ک قطع کنی بر میگرده ب حالت قبل و این ک جوش جوشی میشی. ... میگن باید اصل باشه و دوماه مرتب استفاده شهمال من هندی هست مال شما چی؟تاثیرش جوری بود که راضی باشین؟ تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
جینگیلی_خانم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 3527 واقعا وازلين تاثير داره؟؟ وازلین خطای دید ایجاد میکنه و لبو گنده نشون میده تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
arton عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 24234 شما امتحان کردی؟ لطفا اگه آره راهنمایی کن 😕 من برای صورتم استفاده کردم تاثیر دیدم بعد دوهفته نشون میده تغییرو هرشب بزنی باید روزی دومرتبه بهتره باید اول بادست ماساژ بدی بعد بزنی یه کیسه فریزر کوچیک بذاری رو لب تا صبح زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
جینگیلی_خانم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 3527 میگن باید اصل باشه و دوماه مرتب استفاده شه مال من هندی هست مال شما چی؟ تاثیرش جوری بود که راضی باش ... من مارکش یادم نیپارسال میزدمگونه در آوردم ولی دقیقا ی ماه بعد از قطع استفاده ب حالت اول برگشتم تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
zohre1997 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1130 من برای صورتم استفاده کردم تاثیر دیدم بعد دوهفته نشون میده تغییرو هرشب بزنی باید روزی دومرتبه بهتره ... چه نوع روغنی بود؟من هندیهگفتن اگه اصل نباشه جوش میزنه ترسیدم استفاده کنم واسه صورت و لب تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
arton عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 24234 چه نوع روغنی بود؟من هندیه گفتن اگه اصل نباشه جوش میزنه ترسیدم استفاده کنم واسه صورت و لب قرمز باشه مایع داخلش بهتره از سفیده زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
neegiiin عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 2739 با دمپایی ابری یه ده تا بزن دهنت درس میشه تازه میخواستم بگم تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
فاطمه233 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 10447 چقدر زشت که به کسایی که لبهای برجسته دارن توهین میکنین واقعا متاسفم برای چنین زن هایی که هنوز بزرگ نشدن هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کنندهای نیفتاده تعجب نکنید صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
arton عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 24234 چقدر زشت که به کسایی که لبهای برجسته دارن توهین میکنین واقعا متاسفم برای چنین زن هایی که هنوز بزرگ ن ... شوخی میکنن بیشتر منظورشون با کسایی که زیادی بزرگ میکنن با تزریق زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
zohre1997 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1130 قرمز باشه مایع داخلش بهتره از سفیده آره مال من قزمزهو نوشته های روش هندیهبوش هم تنده و خیلی غلیظانگاری بوی کنجد میده تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
0426 عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4430 چقدر زشت که به کسایی که لبهای برجسته دارن توهین میکنین واقعا متاسفم برای چنین زن هایی که هنوز بزرگ ن ... هیچوقت یادم نمیره دوران ابتدایی بودم همکلاسیام مسخرم میکردن و بهم میگفتن لب شتری،خاهرم هم بین اونایی ک مسخرم میکردن بود خیلی ناراحت میشدم الهامم(می تونید الی صدام کنید)
0426 عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4430 هیچوقت یادم نمیره دوران ابتدایی بودم همکلاسیام مسخرم میکردن و بهم میگفتن لب شتری،خاهرم هم بین اونایی ... بخاطر اون اصلا از لب شتری خوشم نمیاد چ تو بوووووووورس بااااااااااشه چه نباااااااااااشه.... الهامم(می تونید الی صدام کنید)
arton عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 24234 آره مال من قزمزه و نوشته های روش هندیه بوش هم تنده و خیلی غلیظ انگاری بوی کنجد میده آره همونه مال منم هندی بود عکسش داری زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
arton عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 24234 بخاطر اون اصلا از لب شتری خوشم نمیاد چ تو بوووووووورس بااااااااااشه چه نباااااااااااشه.... بابا مده بی خیال زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره