2777
2789
عنوان

چه راه طبیعی برای گوشتی شدن لب هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15295 بازدید | 63 پست
دوست من وازلین میزنه لباش مثل لب شتر شده😂😂😂

زشت شده ینی؟

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس داری لب شتری بشی؟

نه بابا یه خورده برجسته بشه هیچی ندارم😒

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

لباتو بمک 😁

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
من اینو انجام دادم واااای دور لبام تا ی هفته کبوووود بودا

منم یسری اینکارو کردم دور لبام کلاا کبود شد 

هر جا میرفتم انقد بد نگام میکردن😂😂🤓

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️
روغن خراطین تا بزنی خوبه قطع کنی دوباره برمیگرده

شما امتحان کردی؟

لطفا اگه آره راهنمایی کن 😕

دوس داری لب شتری بشی؟

😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای مامان منم میگه لب شتری

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
خراطین میدونی کرم خاکی هس همراه روغن زیتون؟؟😂😂

آره خبر دارم😭😭😭😂😂😂

شما امتحان کردی؟ لطفا اگه آره راهنمایی کن 😕

اره هم واس صورت هم لب

ب صورت حجم داد ولی همین ک قطع کنی بر میگرده ب حالت قبل و این ک جوش جوشی میشی.

ب لبمم میزدم ولی چن بار رف تو دهنم گذاشتم کنار خخ

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش