2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه بودیم بخاطرشغل بابام رفتیم بیرجندسه ماه اونجابودیم ابجیهاش ومیشناختم ولی خودش واصلاندیده بودم شب دعوتمون کردن و برااولین باردیدمش بحث سرگوشی بودکه همه سرشون توگوشیه باباش گفت تودخترخوبی هستی اصلابه گوشی دست نمیزنی منم‌گفتم ازبی شارژیه.اقاهم دنبال فرصت بودانگاراصرارکردکه شمارت وبگوانتقال بدم خلاصه شماره روگرفت وازفرداش شروع کرددوماه طول کشیدتادلم وبردبعدازاونم خیلی کشمکش پیش اومدخونوادم راضی نبودن خلاصه خیلی سخت بهم رسیدیم الانم تقریباچهارساله ازدواج کردیم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
وا.مگه فیلم عروسی رو مردا نگا میکنن؟

نه شوهره دختر عمم گفته بود یه فامیله مجرده خوب داریم تو این عروسیه هست اینام فیلمو گرفتن منو دیده عاسقم شده..خخخخخ اولین بار جواب رد دادم بهش الان میگه اونموقع که ردم کردی اینقد گریه کردم و حالم بد بود که دوستام میگفتن میریم بزور میگیرمش واست...

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
واااای بیتاک خیلی خوب بود یهو یادش افتاادم😃😃😃😃😃😃😃😃

من 2روز بود نصب کرده بودم روش نمیشد حضوری بگه اینقد سرچ کرد تا 7صبح تونست پیدام کنه  

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

یکی رو می شناختم که دیوانه وار عاشق من بود.هنوزم هست.اما من دوستش نداشتم.

بعد از آشنایی با نامزدم،رهاش کردم.احساس می کنم دلش شکست.چون بعد از یک سال همون ظلمی که در حقش کردم رو خودم دارم میبینم.

حالا میفهمم کارهاش از سر عشق زیادی بوده.من الآن دقیقا شبیه اون شدم...اما همسرم فکر می کنه از سر لجبازیه کارهام...😢😢😢😢😢😔😔😔😔😔😔

امروز بهم گفت خیلی وقته که واسم مردی...من هیچ محبتی رو ازش دریغ نکردم.غرورم رو...زندگیمو...همه چیزمو به پاش ریختم.غرورمو له کرد.دلمو بدجوری شکست.اما دوستش دارم.دیوانه وار دوستش دارم.عشقش مثل یه اوتانازی می مونه واسم...

خدا جون امسال، یه جیب چاقال و یه هیکل لاغر بم بده!فقط ناموسا دقت کن مث پارسال این دو تا رو با هم اچتباه نگیری!