2777
2789
عنوان

ازدواج دختری که طلاق گرفته با پسری که ازدواج اولشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 102 پست

راستش خانما هم بعضیا دوست ندارن همسرشون قبلا ازدواج کرده باشه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیتونم برا دختر کاری بکنم میدونم که داره اشتباه میکنه و خودشو سبک میکنه و بعدا این براش میشه سرکوفت حتی تا میاد اعتراض کنه بهش میگن خودت خاستی 

من میدونم ازدواجشون اشتباه ولی نمیدونم چیکار کنم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
اخر تیر قراره عروسی بگیریم.

تیکر برای بارداریه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من نمیتونم برا دختر کاری بکنم میدونم که داره اشتباه میکنه و خودشو سبک میکنه و بعدا این براش میشه سرک ...

بهش بگو با مشاور مشورت کنه

اون درستش میکنه

دیگه عاقل باشه راه درست میره

يكي از فاميلامون البته ما طرف داماديم پدر زنه به پسره گفته بيا دخترمو بگير ابرومو بخر منم هر چي بخاي ميدمت خانواده پسره وضع ماليشون خوبه و اونم تك پسر خانواده پسر ناراضين اما خب پسره گفته ميخامش و خودمو ميكشم اگه نياين الان عقدن البته يه مدته كسي نميدونس اولش اما همه الان جريانو فهميدن خواهر پسره اينارو بهم گفت

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من نمیتونم برا دختر کاری بکنم میدونم که داره اشتباه میکنه و خودشو سبک میکنه و بعدا این براش میشه سرک ...

خوب خودشون قبل ازدواج چندجلسه باهم صحبت میکنن دیگه.فقط با تکیه به حرف شما که نمیرن چشم وگوش بسته ازدواج کنن

منم عروس اسفندم😍

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
خب من بهش گفتم مهم نیس  و راضیش کردم الان میترسم دو روز دیگه بگه تو گفتی مهم نیس که یه بار ازدو ...

متاسفانه منم همین کار شما رو کردم و  اون آقا با اون خانم ازدواج کرد. سرتا سر زندگیشون دردسره. آقا کوچکترین کاری میکنه خانمش گریه و زاری میکنه میگه تو هم مثل شوهر قبلیم. اونم اینجور می‌کرد اونم اونجور می‌کرد. ثانیه به ثانیه زندگیش در حال مقایسه و غر زدن با زندگی قبلی. کلا آقاهه حسابی کلافه است البته خانمش رو دوست داره. ولی این زندگی قبلی همش سایه انداخته رو زندگی الانشون

البته همه اینجوری نیستن احتمالا. ولی به نظرم خودت رو بکش بیرون از این ماجرا که برات دردسر میشه

خب طرف مقابلش عقایدش مربوط به عهد آفتابه و لگنه براش مهمه خانوم قبلن ازدواج نکرده باشه

یعنی چی عقایدش مال افتابه لگنه خیلیا دوس ندارن همسرشون قبلا با کسی ازدواج کرده باشه و همبستر شده باشه چه طور خیلی خاانما میگن دوس نداریم با مردی ک طلاق گرفته ازدواج کنیم و همه میگن خوب کاری میکنی حالا قضیه برعکس میشه به پسر توهین میکنن

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
خوب خودشون قبل ازدواج چندجلسه باهم صحبت میکنن دیگه.فقط با تکیه به حرف شما که نمیرن چشم وگوش بسته ازد ...

اخه این پسر برادرشوهرمه این اخلاقم داره که بگه تو گفتی من با حرف تو کردم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

کاش شما خودتو دخالت نمیدادی اگه انقدر نگرانی که پسر رو راضی کردی . این چیزا راضی شدنی نیست که به طرز تفکر ادم بستگی داره

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!