2777
2789

سلام دوستان، من تازه واردم لطفا کمکم کنید. من تنبلی تخمدان دارم. دیر به دیر پریود میشم. آزمایش و سونو دادم که همه چیم خوب بود ولی فقط تنبلی تخمدان خفیف و کمبود پروژسترون داشتم. دکتر بهم گلوکوفاژ و مدروکسی پروژسترون داد. گلوکوفاژو روزی نصف قرص میخورم. مدروکسی رو از روز 14 شبی یکی به مدت 12 شب. از دیروز که پنج تا قرص مونده  تموم بشه لکه بینی قهوه ای دارم. امروز بیشتر شده داره شبیه خون میشه. من از روزی که پاک شدم تا پریروز برای بارداری اقدام کردم. امروز روز 22 سیکلمه. حالا سوالم اینه، قرص مدروکسی رو ادامه بدم؟ یا قطع کنم. الان 4 تا مونده. سینه هامم سفت و کمی دردناکه. خیلی استرس دارم. با این وضع قطعا باردار نیستم دیگه؟

دوماینکه توی روزهای باقیمونده احتمال تخمک گذاری وجود داره؟ یعنی من شانس بارداری این ماه رو هم از دست دادم؟دو ماه توی اقدامم

این ماه بعد از اینکه پاک شدم، و متفورمین روشروع کردم دقیقا از دو سه روز بعدش نوک سینه هام و زیر دلم داشت از درد میترکید. یعنی شبا از دل درد بیدار میشدم و تا دستشویی میرفتم خوب میشد. ولی اصلا علایم عفونت ندارم.. تا همین دیشب که لک بینیم شروع شد  دل دردام کلا محو شد ولی خوده سینه هام خیلی سفت و دردناک شده و ورم کرده. رگهاش هم همه پررنگ شده  

دارم دیوانه میشم

امروز با خدا دعوا کردم گفتم اصلا بچه نخواستیم. ولی هم از حرفام ناراحتم هم بازم امیدوارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.