یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
موهامو رنگ نمیکنم رنگ موهام مشکیه آره بینی م قوز داره و صورتم لاغره ولی قبلا هم که صورتم چاق بود ب ...
عزیزم مهم سن شناسنامه است متاسفانه بعضی زنهای ایرانی از کمبود محبت و خیلی چیزای دیگه رنج میبرن و یجورایی مشکل روانی پیدا کردن و با آزار دیگران عقده هاشون و خالی میکنن
خودتو ناراحت نکن منم توسن ۲۱بهم میگفتن ۲۴بهت میاد باوجود اینکه صورتم کشیده وچشام بزرگ بود ولاغر ولی ...
خیلی ناراحتم میکنه این حرف از اول دبیرستان تا حالا بهم میگن خیلی سختمه همش هم میگن صورتت لاغره مخصوصا کسایی که چند ساله ندیدن میگن خیلی صورتت لاغر شده چرا اینجوری شدی
تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....