2777
2789
عنوان

بی بی فیس شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3864 بازدید | 106 پست
من اصلا سنمو از دیگران نمیپرسم اونا میپرسن وقتی میگم ۷۶ هستم میگن به ۷۲ یا ۷۳ میخوری

حسودن خواهر حسود!

هروقت گفتن بگو عه چه جالب ! همه میگن کمتر میخوره بهم. شما اولین نری که این حرفو میزنی!

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهامو رنگ نمیکنم رنگ موهام مشکیه آره بینی م قوز داره و صورتم لاغره ولی قبلا هم که صورتم چاق بود ب ...

چشمات رو عمل کردی؟؟دیگ عینک نداری؟منم چشمام ضعیفه دوس ندارم عینک بزارم...نمیدونم عمل خوبه یا نه؟

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)
باید ابروهات کلفتو روشن نباشن  موهاتم تیره باشن  ارایش هات لایت باشه  رژ لبی که می ...

من ابرو و مژه و موهام مشکیه

ارایش چشم هم ندارم فقط یه رژلب میزنم 

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
موهامو رنگ نمیکنم رنگ موهام مشکیه آره بینی م قوز داره و صورتم لاغره ولی قبلا هم که صورتم چاق بود ب ...

عزیزم مهم سن شناسنامه است متاسفانه بعضی زنهای ایرانی از کمبود محبت و خیلی چیزای دیگه رنج میبرن و یجورایی مشکل روانی پیدا کردن و با آزار دیگران عقده هاشون و خالی میکنن 

خودتو ناراحت نکن منم توسن ۲۱بهم میگفتن ۲۴بهت میاد باوجود اینکه صورتم کشیده وچشام بزرگ بود ولاغر ولی حالا که ۲۹سالمه همه میگن۲۶سالته

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین
چرا؟🤔منم بیبی فیسم مشکل از چ لحاط

اون یکی کامنتم در هم برهم شد حذفش کردم

من خودم بیبی فیسم محاسن خودش را داره ولی قبول دارم معایب خودش را هم داره 

صادقانه بگم مثلا وارد جمع هم سن و سالات که بشی اگر سنت را ندونند سخت باهات را بطه می گیرن 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بخدا خیلی ناراحتم همه بهم میگن سنت بیشتر میخوره متنفرم از این حرف

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
اگه راه داره بینیتو عمل کن اگرم نه که سخت نگیر. اصلا از کسی نظر نخواه همیشه یه چی برای گفتن دارن.

قراره تابستون عمل کنم 

همش میگن😭

عزیزم مهم سن شناسنامه است متاسفانه بعضی زنهای ایرانی از کمبود محبت و خیلی چیزای دیگه رنج میبرن و یجو ...

به نظر من نه شناسنامه مهمه نه سن ظاهری

من خودم خیلی وقت ها سن ظاهری بیشتر از سن شناسنامه به دردم خورده وبالعکسشم صادق بوده 

واقعا کمتر به نظر رسیدن یه جاهایی میتونه یه فرصت دوباره به آدم بده البته به روحیه آدم هم بستگی داره 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
خودتو ناراحت نکن منم توسن ۲۱بهم میگفتن ۲۴بهت میاد باوجود اینکه صورتم کشیده وچشام بزرگ بود ولاغر ولی ...

خیلی ناراحتم میکنه این حرف از اول دبیرستان تا حالا بهم میگن خیلی سختمه همش هم میگن صورتت لاغره مخصوصا کسایی که چند ساله ندیدن میگن خیلی صورتت لاغر شده چرا اینجوری شدی