2777
2789
عنوان

بی بی فیس شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3864 بازدید | 106 پست

بیبی فیس بودنم اونجوری که فک میکنین خوب نیست 

میشه برام یه صلوات بفرستین واقعا توی یه مسئله سختی گیر کردم که نیاز به دعای خیرتون دارم الهی از خدا هر چی میخواین بهتون بده ممنون عشقولیا 

آرایش زنونه نکن. اگه تپلی لاغر کن. ابروهاتو پهن بردار . کرم پودر همرنگ پوست خودت بزن. از سایه رژ لب و رژ گونه تیره استفاده نکن. تناژ گلبهی و صورتی خوبه. ابروهاتو زاویه دار و هلالی نکش. حتما با پنکیک صورتتو مات کن. برای ابرو از ریمل ابرو استفاده کن. خط چشم نزن بالای چشم. پایین چشمت زیر چشم نه توی چشم رو فقط یه خط کم رنگ قهوه ای بزن. ریمل پر و عروسکی بزن. لباسای تینیجری بپوش. مانتوهای لی کاغذی و کوله پشتی و کفشای اسپرت. 

و من الله توفیق😂😂😂

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسال که خوبه راهی نیست اعتماد به نفستو زیاد کن😅

سه چهار سال هم میگن بیشتر

خیلی بدم میاد خیییلی

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
منم میدونم طرف 40سالشه میگم 33 34 اینقدر طرف ذوق میکنه

آره بخدا

مردم اینقدر حسودن که همین لبخند از سر ذوق رو از طرف دریغ میکنن!

حالا چی میشه از عمد پایین بگن؟ انگار وحی منزله!

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
موهامو رنگ نمیکنم رنگ موهام مشکیه آره بینی م قوز داره و صورتم لاغره ولی قبلا هم که صورتم چاق بود ب ...

اگه راه داره بینیتو عمل کن اگرم نه که سخت نگیر. اصلا از کسی نظر نخواه همیشه یه چی برای گفتن دارن.

😐😐😐😐 شايد لباس پوشيدنتون يا ارايشو رنگ مو باعث شده اينجوري فكر كنن

اصلا آرایش ندارم لباسمم مناسب سنم میپوشم ولی بازم میگن😭

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
صورتت درشته؟ژنتيكيه عزيزم.اونايي كه صورتي پهن و بزرگ دارن معمولا بزرگتر ميزنن

صورتم لاغره

ولی پهنه

نمیدونم 😭

شما نمیتونی خودتو بی بی فیس کنی  وقتی بی بی فیس به دنیا نیومدی چه دلیلی داره سنتو از دیگران بپ ...

من اصلا سنمو از دیگران نمیپرسم

اونا میپرسن

وقتی میگم ۷۶ هستم میگن به ۷۲ یا ۷۳ میخوری

بیبی فیس شدنی نیست باید بیبی فیس به دنیا بیای

حتی به چروک و شادابی صورت هم نیست کسی که بیی فیس باشه حتی صورتش چروک هم داشته باشه آخرش بیبی فیس محسوب میشه و همه سنش را کمتر می بینند

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
بی بی فیس بودن خوب نیستا تو ازدواجت به مشکل می خوری

نمیخوام کوچکتر بزنم حداقل سن خودمو بگم

صورتم لاغره ولی پهنه نمیدونم 😭

صورت های پهن معمولا سنشون بیشتر به نظر میرسه راه حلی هم نداره شما فقط سعی کن شادابی و زیبایی پوستت را خفظ کنی از بیبی فیس بودن بهتره

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»