بچه ها این طلگرامه بدون فیل تره اگر خواستید نصب کنید
اگرم خیلی خوشحال شدید برای حاجت رواییم دعا کنید
نصب از طریق بازار
لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بازار یه سایت داخلیه چطور تل گرام بی فیل تر گذاشته؟پیگرد قانونی داره براش بعید میدونم جواب بده
فعلا که فعاله. حتی اگر ایرانی باشه باز داره از سرور اصلی تلگ رام خونده میشه و فقط فیل ترینگو دور زده
پس مشکلی نداره
لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
ایرانی بودن ظاهرش که فرقی نداره. مهم سرور هست که داره از کجا اطلاعات میاره
تنها ایرادی که میتونه وارد بشه به این برنامه ها امکان هک یا بدافزار بودنه که اینو نمیشه تشخیص داد
دوستان تفاوت این برنامه هایی که دوباره تل رو براتون میاره با برنامه هایی که دارن تبلیغ میکنن اینه که این برنامه ها دیتابیس ندارن و فقط مجاز به اطلاعات گوشی و خطوط شما هستن ولی اونهایی که مجاز هستن اطلاعات کامل دارن که کدوم آی پی چه اطلاعاتی رو تولید و نشر داده.
بچه ها برا ت لگرام طلایی اولش من شماره میدم، کد رو نمیده
کسی میدونه چرا و چه باید کرد؟
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس