2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم داشتم یه مطلبی سرچ میکردم اینجارو یاد گرفتم ولی عضوش نشدم

تازگیا دیگه اینقد اصابم خورد شد نه پیامی نه زنگی 

گفتم بیام اینجا عضو شم

ماشالا همه خانومن اقا ندیدم اصن😕😕

توبازاری مرد بمون که توش پرچم نامرد بالاست

هرساعت سرمیزنم یهو داشتم چیزی سرچ میکردم وارد شدم تا ی سال فقط میخوندم اما یهو عضو شدم و انگاه بود ک زندگی زیر و رو شد

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
خودم داشتم یه مطلبی سرچ میکردم اینجارو یاد گرفتم ولی عضوش نشدم تازگیا دیگه اینقد اصابم خورد شد نه پ ...

خب سایته بارداریه ودرحیطه مسولیت خانماست دیگه اسمش که روشه نی نی سایت اشتباه اومدین فکر میکنم😊☺😂

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
خب سایته بارداریه ودرحیطه مسولیت خانماست دیگه اسمش که روشه نی نی سایت اشتباه اومدین فکر میکنم😊☺😂

اگه اشتباه اومدم پس چرا برا تعیین جنسیت مرد گذاشتن

اگه سایت خانوم ها بود تعیین جنسیت برا چیه؟؟

توبازاری مرد بمون که توش پرچم نامرد بالاست

ببخشیدا پروفایلت خیلی ترسناکه 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
اگه اشتباه اومدم پس چرا برا تعیین جنسیت مرد گذاشتن اگه سایت خانوم ها بود تعیین جنسیت برا چیه؟؟

درست میگین فکر میکنم اونی که این سایت رو راه اندازی کرده آقابوده😑😏😏

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤