2777
2789

برای پسر سه سالم دنبال مهدم اما اکثرا بی کیفیت و فضای بازیشون کوچیکه اگر جایی رو سراغ دارید خدا خیرتون بده بهم معرفی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جایی پیدا کردید واسه پسرتون

بله. پسرمو گذاشتم مهد قائم. کنار پارک امیر کبیر. سر باغ نرده.

نسبت به بقیه مهد های اسلامشهر بهتر بود. بقیه ۲ ستاره هستم. قائم ۳ ستاره. البته عالی نیست. ولی بهتر از بقیه ست.

البته من قبل کرونا گذاشته بودم. از وقت کرونا اومده یعنی از بهمن پارسال دیگه مهد نمیگذارمش.

بله. پسرمو گذاشتم مهد قائم. کنار پارک امیر کبیر. سر باغ نرده. نسبت به بقیه مهد های اسلامشهر بهتر بو ...

شماره تماسش  رو دارید؟مهد نمیزاری چیکار میکنید .من پسرم ۴ سالشه اما مشکل گفتار داره 

شماره تماسش  رو دارید؟مهد نمیزاری چیکار میکنید .من پسرم ۴ سالشه اما مشکل گفتار داره

بله این شمارش:

02156124566

این شماره مدیرش:

09121963882

پسر من تازه ۳ سالش شده. من ۱/۵ سالگی تا ۲ سالگی گذاشتمش. پسرم قسمت شیرخوار بود. پسر شما میره پیش ۳ تا ۵ ساله ها که طبقه دوم ساختمونشونه. من پسرم کم سن بود اون موقع. اگر الان کرونا نبود میبردم مهد. مهد خوبی بود.

توی کرونا خطرناکه. نمیشه خودت تو خونه باهاش کار کنی؟

باز اگر خواستی بزاری مهد میتونی بری مهد ببینی مربی ها رو ببینی. 

مدیرش به من گفت چند روز بیار بزار اگر راضی بودی هزینه رو واریز کن و قرارداد ببندیم.

فقط حتما چند روز اول همراهش بمون تا عادت کنه. البته توی شرایط کرونا نمیدونم میزارن بمونی یا نه

من شاغلم .بعد عید میخوام بزارم .خودم کار میکنم اما بچم ارتباط اجتماعی نداره برای این میخوام بزارمش م ...

منم شاغلم.من برای پسرم پرستار گرفتم توی خونه. راضی ام. 

آخه توی کرونا خطرناک نیست؟

منم شاغلم.من برای پسرم پرستار گرفتم توی خونه. راضی ام.  آخه توی کرونا خطرناک نیست؟

نمیدونم شرایط ک بده به دلیل کرونا  کرونا حالا باید برم ببینم شاید تعداد بچه ها کمتر شده باشن. میگم ک بعد عید میخوام بزارم اصلا فک نمیکردم اسلامشهر مهد داشته باشه

نمیدونم شرایط ک بده به دلیل کرونا  کرونا حالا باید برم ببینم شاید تعداد بچه ها کمتر شده باشن. م ...

کمتر که شده. ولی هر بچه یعنی یه خانواده که پدر و مادر هم شاغلن و با کلی آدم در ارتباطن .  بازم مواظب باشین. 

سلام خوبی عزیزم پرستار که گرفتی خونه با بچه تنها میمونه میشه بپرسم از کجا پرستار گرفتین

سلام عزیزم. بله گرفتم. به نظر من اگر آدم خوبی پیدا کنی از مهد بهتره. البته برای زیر ۳ سال ولی توی شرایط الان که کروناست هر سنی باشه مجبوری پرستار بگیری

من توی دیوار آگهی کردم. بعد با کسایی که با شرایطم جور بود مصاحبه کردم.

حتما باید خونه دوربین بزاری و دائم چک کنی. من و همسرم محل کارمون هم چک میکردیم.

ازش شناسنامه یا کارت ملی بگیر نگه دار. ضامن معتبر یا سفته ازش بگیر

سلام عزیزم. بله گرفتم. به نظر من اگر آدم خوبی پیدا کنی از مهد بهتره. البته برای زیر ۳ سال ولی توی شر ...

پس کلا سخته

مرسی عزیزم

من چون ترسیدم به کسی بسپارم تو محل کار خودم برای پسرم یه اتقا بزرگ درست کردم تا پیش خودم باشه😊