2777
2789
عنوان

قابلمه گرانیت یا استیل

580 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من میخوام سرویس قابلمه بخرم بین استیل و گرانیت گیر کردم که کدوم رو بگیرم بعضی ها میگن گرانیت بعد یه مدتی میشکنه به نظر شما چی بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته که استیل سالمتره اما رنگش عوض میشه زود میسوزه غذا کلا باید خیلی مراقب غذا باشی من که گرانیتی رو ترجیح میدم

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

من هر دوتا رو مارك خوبشو دارم،استيل برنج ته ديگاش خوب در نمياد،غذا كه ميدارى بايد حواست باشه نسبت به تفلون زودتر ته ميگيره اما چون سالمه و من دستم اومده روشش من دوست دارم،گرانيتم تابه اشو دارم دو تا و بسيار راضيم مارك شفر آلمانى هست مرگ ندارن دريغ از به خش،گرونن ها اما يبار بخر راحت شو،استيل هم سريشو دارم مارك فالز ترك نه رنگ عوض كرده نه آخ گفته،به قابلمه تفلون شفر هم برا كته دو نفره دارم

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

گرانیت  استیل گرفتم بعداز چن بار استفاده میچسبید خیلی سنگین بود شستنش سخت بود واقعا اذیت شدم گذاشتم بیرون گرانیت گرفتم اصلا نمیچسبه توشم حتی یه خش نیوفتاده دو ساله گرفتم مثل نو هستن خیلی راضیم 

نی نی سایت خوبه . به شرطی که جوگیر نشی😊

فقط به من بگید با قابلمه هاتون چیکار کردید که شکست والا مال من پرت هم شد و نشکست

استیل فقط واسه خورش خوبه. وگرنه خیلی باید برای غذاهای دیگه حواست باشه ته نگیره 

دو ساله گرانیتی دارم‌و راضی ام

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
من هر دوتا رو مارك خوبشو دارم،استيل برنج ته ديگاش خوب در نمياد،غذا كه ميدارى بايد حواست باشه نسبت به ...

با این اوضاعی که داریم مارک شفر آلمانی گیرم میاد که تقلبی نباشه؟

با این اوضاعی که داریم مارک شفر آلمانی گیرم میاد که تقلبی نباشه؟

آره بزن اينترنت نمايندگى دارن تهران،من از جلفاى آ،ش خريدم از نمايندگيش اصله

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
فقط به من بگید با قابلمه هاتون چیکار کردید که شکست والا مال من پرت هم شد و نشکست استیل فقط واسه خور ...

برا منم جاى سواله واقعا،چون گرانيت گرانيت باشه از بس مقاومه آدم حرصش ميگيره،لامصب عينه سنگه😁