2789
عنوان

صدای ملچ ملوچ

144 بازدید | 11 پست

واقعا شنیدن صداهای ملچ ملوچ و... حین غذا خوردن خیلی رومخمه متاسفانه کل خانواده ی منم اینطوری غذا میخورن دیگه نمیتونم حتی باهاشون سر یه سفره بشینم خیلی اذیت میشم چیکار کنم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این یه بیماریه پسر منم نسبت به صدای دهن خیلی حساسه ،معمولا سر میز نمیاد وتنها غذا میخوره ،میگه دهن ب ...

منم دارمش،باید بهتون بگم اصلا دست ما نیست ،اصلا نمیتونیم حساسیت نباشیم

واسه من طوریه که به شدت عصبی میشم و حالم بهم میخوره تهوع میگیرم

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

آخه بدبختی اینجاست تو اتاقم غذا میخورم گیر میدن بیا اینجا کلی باهاشون صحبت کردم که آروم بخورید گوش ن ...

وای چقدر درکت میکنم🥲🥲🥲🥲🥲

منم دقیقا وضعم همینه

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

منم دارمش،باید بهتون بگم اصلا دست ما نیست ،اصلا نمیتونیم حساسیت نباشیمواسه من طوریه که به شدت عصبی م ...

میدونم

منم دوسه بار با پسرم حرف زدم می گفت دست خودم نیست کمی تحقیق کردم دیدم آره دست خودشون نیست

الان دیگه اجازه میدم تو اتاقش غذا بخوره

میدونم منم دوسه بار با پسرم حرف زدم می گفت دست خودم نیست کمی تحقیق کردم دیدم آره دست خودشون نیست الا ...

خیلی خوب کاری میکنید کاش خانواده منم درک میکردن🥲🥲

تو خونه ما هممون بدمون میاد خوشبختانه و هیچکس ملچ ملوچ نمیکنه

مادرشوهرم انقدر دهنش صدا میده

اد شوهرم دقیق به مادرش رفته

من وبچه هام هر سه تا با دهن بسته غذا میخوریم

شوهرم با اینکه خیلی اجتماعی وبه روزه ولی ام تند تند میخوره هم با سر وصدا