2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

242 بازدید | 24 پست

ب نظرتون بعد از سقط زودتر باردار میشیم یا دیرتر؟ من یک سال طول کشید ک باردار بشم ولی متاسفانه تو ۱۸ هفتگی سقط شد. از کی دوباره اقدام کنم؟ میترسم دوباره یک سال طول بکشه.

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...

من تو شیش هفته سقط داشتم .اسفند ماه بود عح چه تجربه ی تلخی...

دکترم گغت سه ماه دیگ اقدام کن 

قرص اینا بهم داد 

ولی نمیخام دیگ چشمم ترسیده

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو شیش هفته سقط داشتم .اسفند ماه بود عح چه تجربه ی تلخی... دکترم گغت سه ماه دیگ اقدام کن  ...

ولی من خیلی دلم بچه میخاد. خیلی دوس دارم 

ولی من خیلی دلم بچه میخاد. خیلی دوس دارم 

منم دلم میخاست ولی بخدا دست خودم نیس بدنم لرز میگیره یادش میوفتم حالا حرف و حدیثای مردم بکنار..

اووف خدایا صبر بده..

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

سلام عزیزم متاسفم . امیدوارم بارداری بعدیت راحت و پایدار باشه و خدا نی نی سالم بهت بده .

اول اینکه باید مطمن بشی سقط کامل انجام شده باشه و رحمت تمیز باشه . بتا باید به صفر برسه یکی دو هفته دیگه مجدد آز بده و سونو .

دوما روحیت رو حفظ کن و بدون دفعه بعدی طبق آمار احتمال بارداری سالم و موندگار بالاتر ه و احتمالا زودتر باردار می شی به شرط اینکه بار منفی به خودت ندی .

سوم اینکه بهتره شش ماه دست نگه داری و حداقل حداقل چهار ماه .

منم دلم میخاست ولی بخدا دست خودم نیس بدنم لرز میگیره یادش میوفتم حالا حرف و حدیثای مردم بکنار.. اوو ...

اوهوم درک میکنم ک چی میگی

سلام عزیزم متاسفم . امیدوارم بارداری بعدیت راحت و پایدار باشه و خدا نی نی سالم بهت بده . اول اینکه ...

ممنون عزیزم. اره چند روز دیگه میرم سونو ک ببینم چیزی مونده یا نه دیگه. مرسی عزیزم

چرا سقط کردی شما

دکتر بهم نگفت باید سرکلاژ میکردم. بچم سالم بود ولی مجبور شدم سقط کنم کیسه ابم کم کم داشت از رحمم خارج میشد

حداقل سه ماه صبر کن 

سعی کن از سقط های قبلی تجربه کسب کنی 

من دوبار سقط داشتم پارسال هفته شش و هفته هشت با کلی ازمایش و دکتر رفتن علتشو نفهمیدن 

خودم فهمیدم بارداریم درست بعد از نزدیکی متوقف شد 

این بار که باردار شدم تا سه ماه اول نزدیکی نداشتم شکرخدا مشکلی هم نداشتم

توکلت علی الله
حداقل سه ماه صبر کن  سعی کن از سقط های قبلی تجربه کسب کنی  من دوبار سقط داشتم پارسال هفت ...

عزیزم منم دلیل سقطم کاملا واضح و روشن بود. ممنون عزیزم. ان شاء الله نی نیت سالم بدنیا بیاد.دعا کن منم باردا بشم و نی نیم سالم بدنیا بیاد