2777
2789
عنوان

باورتون میشه ⁉️

216 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ،باورتون میشه فقط تکلیف یک امروز دختر کلاس چهارمم،۷ صفحه کاربرگ ریاضی ،دوصفحه کاربرگ فارسی،نوشتن از روی درس فارسی،دوصفحه صوت روخوانی قران ،بود

واااای مخم داره از این حجم بی درکی معلمشون سوت میکشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

قشنگ داره خاطرات دهه ی شصت رو زنده میکنه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله من دبیرستانی اینقدر درس ندارم چه خبره🤣

خیلی عجیبه شیوه ی این خانم ،میخوام این چند روز برم پیش مدیر چون هر چی به خودش تذکر دادیم فایده نداشته

چرا از معلم شاکی نمیشوید جسارتا؟

تا الان مدام به خوشون تذکر دادیم ،اما بی فایده بوده ،فردا مرخصی میگیرم میرم با مدیر صحبت میکنم شورش رو دراورده

اگر مادر های دیگه همراهی میکنن به نماینده بگید به معلم بگه تکالیف کم کنه اگر شرایط اوکی نبود یا اهمیت نداد خودت به دخترت کمک کن بگو جواب ها رو تو بگو من بنویسم

معلم پارسال دخترم آخر هفته پیک میداد خیلی زمانبر بود اصلا هم صحیح نمی کرد فقط میخواست آخر هفته ما حروم بشه کل سال من خودم براش حل میکردم

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

بابا بچه اذیت میشه برین حتما یه سر مدرسه باز ششم بود یه چیزی

دستای بچم اصلا جون نداره این همه مشق بنویسه حتما میرم صحبت میکنم

اگر مادر های دیگه همراهی میکنن به نماینده بگید به معلم بگه تکالیف کم کنه اگر شرایط اوکی نبود یا اهمی ...

خیلی به خودشون گفتیم بی فایده بوده میخوام با مدیر صحبت کنم .کار درستی میکردین

خیلی به خودشون گفتیم بی فایده بوده میخوام با مدیر صحبت کنم .کار درستی میکردین

کار خوبی میکنی

بگو بچه ها از درس زده میشن

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

کار خوبی میکنی بگو بچه ها از درس زده میشن

دقیقا ،همسرم امروز کارد میزدی خونشون در نمیومد میگن این همه هزینه میدم تا بچم رو دیوونه کنن

تا الان مدام به خوشون تذکر دادیم ،اما بی فایده بوده ،فردا مرخصی میگیرم میرم با مدیر صحبت میکنم شورش ...

آخه الهی!!

واقعاً اگر مدیر نتونست براتون کاری کنه.

به صداوسیما مرکز شهرتون پیامک بزنید که از طرف

رسانه به ملی بدرستی با معلم مورد نظر برخورد بشه.

آخه الهی!!واقعاً اگر مدیر نتونست براتون کاری کنه.به صداوسیما مرکز شهرتون پیامک بزنید که از طرف رسانه ...

راستش مدرسه غیر انتفاعیه ،از پیش دبستانی تا دبیرستان هم داره،مدیر کل مجموعه دوست پدرم هستن تا الانم اگه سکوت کردیم و چیری نگفتیم چون دوست نداشتم نون بری کنیم فعلا با مدیر مدرسه صحبت میکنم ببینم جی میشه

مرسی از راهنماییتون عزیزم