2777
2789
عنوان

چرا عده ای بد هستن

450 بازدید | 45 پست

راننده تاکسی باقی پول رو پس نمیده میگه خورده ندارم

سرویسکار به دروغ عیب را بزرگ نمایی میکنه بیشتر پول بگیره

سوپر مارکت اجناس رو بیشتر از قیمت جلد میفروشه

دکتر ها که از همه بدتر

مکانیک کلاه مردم رو بر میداره

یدک کش گازوییل میریزه روزمین که تصادف بشه

تو اداره ها با التماس باید کار خودشونو ازشون بخای

و...... هزاران هزار دیگه

البته ادمای خوب هم هستند که کم هستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ده نفری میشناسم ک باید ازشون ۲ هزارتومن بگیربقیه نداشتن😕

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

عزیزم وقتی دزدی در جامعه نهادینه بشه همین میشه. وقتی هزاران میلیارد اختلاس میشه و اون پولها به خزانه برنمی گرده و مجرم واقعی مجازات نمیشه این خودش باعث هرج و مرج و بی قانونی میشه. بعد همه شروع می کنن به دزدی کردن و شیره مالیدن سر همدیگه تا یه لقمه نون دربیارن! 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها

الان منم یه چیزی بگم قطع دسترسی میشم 

آره ........

گرفتییین

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

چون تعهد کاری ندارن..... و برای کار خودشونم ارزش قاعل نیستند...و میخوان کارو از سر خودشون باز کنن ( یه اصطلاح قشنگی داره یادم نمیاد )هیچ چیز بهتر ازین نیست که ماشین یه فردو خوب تعمیر کنی و به اندازه هم اجرت بگیری...

متاسفم ویل اما هر بازی ای یه پایانی داره...

تو این مملکت مردم انقدر نیازمند شدن که یه راننده تاکسی به ۲۰۰ تومن باقیِ کرایه راضیه و فکر میکنه چه پولی ذخیره کرده 

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه