2821
2789

مامان بابام جدا شدن بابام معتاد بود عموم خیلی شبیه بابامه همیشه تو کارای اداری با خودشو جای بابام جا میزنه با مامانم رغابت میکنه

به داداشمم خیلی بدی کرد انقد با میلگرد کتکش میزد که جاش هنوز هست یه خونه به گردن داداشم ساخت بهش قول دوچرخه داد ولی نخرید

بخاطر همین عموم رابطمونو با کل فامیلای پدریم قطع کردیم

الان داشتم با پسر اون عمو دیگریم پیام میدادم از خوبی اون عموم حرف زد منم گفتم ما بخاطر اون با شما رفتامد نمیکنیم گفت بیچاره مگه چیکارتون کرده

بیچاره؟ اره بیچارهههه؟ من وقتی اسم اون میاد از حرص و تنفر زیاد تپش قلبم میره بالا اگه پیشم باشه میکشمش

هر روزم که بیدار میشم ارزو میکنم اون خونه بریزه رو سرشون بچگی های داداشمو تباه کرد

و الان هرچی حرف تو دلم بود رو به پسر عموم گفتم

خودشو جای پدرت معرفی میکرد که چیکار کنه؟

چند سال پیش رفته بود یارانه مارو از گرفته بود گفته بود من باباشونم

یا دو سه ماه پیش رفته بانک خودشو جای بابام جا زده کارت منو گرفته پولاشو برداشته

بابام که معتاده اصلا نمیتونه از جاش بلند بشه بیرون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند سال پیش رفته بود یارانه مارو از گرفته بود گفته بود من باباشونم یا دو سه ماه پیش رفته بانک خودشو ...

پولها را دادهدبود بابات؟ مگه ادم درست دلش میاد همچین پولهایی را بخوره لابد داده بابات

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
پولها را دادهدبود بابات؟ مگه ادم درست دلش میاد همچین پولهایی را بخوره لابد داده بابات

دیگه اون جاشو خبر نداریم ولی ما زنگ زدیم به عموم با فحش و داد و بیداد پولارو گرفتیم ازش

اون پولا ارزشی نداشتن ولی اینکه عذاب وجدان ندارن منو ناراحت کرد