2777
2789
عنوان

دکتر زنان خیلی خوب در تهران

298757 بازدید | 395 پست

سلام دوستان من میخوام اقدام به بارداری کنم اما بخاطر سابقه زایمان زودرس و کیست و فیبروم بارداری پرخطری دارم میخواستم بدونم کسی دکتر زنان خیلی خوب و متخصص بارداری پرخطر میشناسه که از کارش راضی باشه و تاییدش کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از شهر قزوین نتونسم دکتر پیدا کنم با کلی وسواس دکترمو تو تهران پیدا کردم و بعد از سالها تونسم باردار بشم خیلی دکتر ماهی بود فوق العاده هنوزم به همه معرفی میکنم .دکتر الهه کهنسال تو سعادت اباد

دكتر سوسن ضيايي عاااااليه

مطبش هم ميدان ونك، كوچه ي نگار، ساختمان پزشكان نگار هستش.

ديگه همه از طريق شبكه ي سلامت ايشونو ميشناسن

خيييلي اطلاعات همه جانبه داره و جراح حاذقيه

حواسش به همه ي ابعاد شما هست

اگر انسان دو رویی هستید حداقل یک روی زیبا داشته باشید......
دکترا مریضای سخت رو میفرستن پیش حنطوش زاده متخصص بارداری های پرخطر

من پیشش رفتم یک جلسه اما انقدر سرش شلوغه که اصلا وقت نذاشت برام و فقط یه سونو نوشت گفت جوابشو ببر بیمارستان امام خمینی پیش یه دکتره که معرفیش کرد