2777
2789
منظورت چیه؟

منظورم اینه چه حرفی دارید براش

چه چیزی که بهش بگید اشتباه فکرمیکنه و این دنیا ارزش ادامه دادن داره؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیم دیشب من که بخیز گذشت و امروز فهمیدم چقد سطحی نگر بودم که میخاستم جونمو بگیرم بخاطر چیزای بیارزش و ادمای بی ارزش تر ....خوشحالم که خدا نحاتم. داد .......

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

امیدوارم بعد رفتنت به آرامش برسی و زندگی خوبی داشته باشی و بخاطر تمام دردایی که باعث شد این تصنیم و بگیری خدا چندین برابر نگاهت کنه و هواتو داشته باشه.

سلام منو به خدا برسون

خدانگهدارت.

اول بهش میگم به پدر و مادرت فکر کن که بعد تو چی سرشون میاد

یعنی بهش میگی بخاطر اینکه بقیه ناراحت نباشن توی وضعیت داغونش بمونه؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
تصمیم دیشب من که بخیز گذشت و امروز فهمیدم چقد سطحی نگر بودم که میخاستم جونمو بگیرم بخاطر چیزای بیارز ...

اگر چندین وقته که بهش فکرمیکنه و پشیمون نشده وهرروز تصمیمش از دیروز قطغی تر میشه چی؟

از این دنیا کا خیری ندیدی حداقل اون دنیاتم نابود نکن

ازکجا معلوم که اون دنیا نابودشه؟

اگر چندین وقته که بهش فکرمیکنه و پشیمون نشده وهرروز تصمیمش از دیروز قطغی تر میشه چی؟

همه که یهو حودکشی نمیکنن مثل شما بارها مزوز میکنه بار ها مطمعن تر میشه میدونی من حتی خدارو انکار میکردم از شدت غم یهویی یه نشونه دیدم و فهمیدم خدا چقد دوسم داره

ببینم متاهلی یا مجرد؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

ببین منم یکی مثل خودت هزار تا درد و بدختی دارم اما هربار که اومدم فکر کنم به خود کوشی خنده های مامانم اومد جلو چشام نخاستم اون خنده هارا نابود کنم

خدا میگه تو بیهوده نیافریدم همینجور که اثر انگشتت تنها یه نسخه تو دنیا ازش هست تو هم همینطوری و یعنی جهان به ما نیاز داشته که خدا خلقمون کرده باید بگردیم و علت خلق شدنمون پیدا کنیم اون موقع میتونم برای زنده موند و زندگی کردن بجنگیم و تحمل کنیم سختی ها رو

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

هرکسی یه سری مشکلاتی داره که خودش فکر میکنه مشکله اما با گذر زمان میفهمی عه اون مشکله که برات پیش اومد چقدره مفید بود برات

مقلا خودم یه سفر بزرگی که خیلی برام مهم بودا براش کلی زخمت کشیده بودما یه شبه از دست دادم حالم خیلی خراب بود... تا این که بعد چند روز دیدم دقیقا همون مکانی که من مصتقر میشدم اتش سوزی شده و همه جزقاله شدن بعد حکمتشا فهمیدم

صبور باش یه روزی اون روی خوش دنیا به تو هم رو میکنه و حکمت این روز هارا میفهمی