2777
2789
عنوان

اگه با روش خاصی نی نی تون پسر شد بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 115 پست
بله البته برای اطمینان توی محلول آب وجوش شیرین  هم مینشستم چند دقیقه. حالا میخوام یه چیزی که شن ...

ا جدیییییی مگه نمیگن زعفران بچه رو میندازه؟

یعنی من پرید ک بودم روز پنجم پریدیم این کارو انجام بدم اره؟ عزیزم میشه دقیقتر بپرسی واسم خواهش

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
بله البته برای اطمینان توی محلول آب وجوش شیرین  هم مینشستم چند دقیقه. حالا میخوام یه چیزی که شن ...

ی سوال دیگ

بزارمش رو گاز گرمش کنم ؟؟عزیزم میشه بگی گیجم .بعد با انگشت چرا نمیشه با سرنگ بریزم داخل؟؟؟؟

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ا جدیییییی مگه نمیگن زعفران بچه رو میندازه؟ یعنی من پرید ک بودم روز پنجم پریدیم این کارو انجام بدم ...

چشم اگه دیدمش میپرسم برات .خب نبات بدون آب اگه بخواد ذوب بشه خیلی سفت وغلیظه فکر نکنم داخل سرنگ بره بعدم من خوندم جایی که گلوکز باعث جذب اسپرماتوزویید y میشه که عامل پسر شدن نطفه اس .طبع زعفرونم که خییلی گرمه راستی یه اشتباه کوچولو تو پستای قبلم داشتم اینکه برای پسر دار شدن باید سدیم وپتاسیم خیلی بیشتر مصرف بشه ومنیزیم وکلسیم خیییلی کمتر برای همین میگن لبنیات مصرف نکنید مثلا موز سرشار از پتاسیمه

ی سوال دیگ بزارمش رو گاز گرمش کنم ؟؟عزیزم میشه بگی گیجم .بعد با انگشت چرا نمیشه با سرنگ بریزم داخل؟ ...

بله روی گاز توی ماهیتابه ای کاسه ای.خودنبات را بذاری  ابنقد حرارت ببینه تا ذوب بشه

روز اقدام چیزای گرم بده شوهرت بخوره مثل خرما 

خودت لبنیاتو حذف کن فعلن تا چند وقت

اسمشم نیت کن محمد یا علی بذار 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

چشم اگه دیدمش میپرسم برات .خب نبات بدون آب اگه بخواد ذوب بشه خیلی سفت وغلیظه فکر نکنم داخل سرنگ بره ...

عزیزم درخواستمو قبول کنید لطفا

چشم اگه دیدمش میپرسم برات .خب نبات بدون آب اگه بخواد ذوب بشه خیلی سفت وغلیظه فکر نکنم داخل سرنگ بره ...

عزیزم تو زمان پریدی یا زمان نزدیکی نبات داق مصرف شه؟ کی میبینیش عزیزم توروخدا حتما ازش بپرس ش م ا ر ش رو اگ داری الان بای پیامک میپرسیدیرباعث خیر میشدی

دمنوش زنجفیل ی لیوان میخوردین؟؟هرشب میخوردین؟؟ غلیظ مثلا واسه دوتا لیوان چندتا قاشق غذاخوری میریختین

از ریشه زنجفیل تازه یا خشک شده استفاده میکردیم نه پودرش

میذاشتیم چند ساعتی دم بکشه تا حسابی غلیظ بشه

در هفته دو سه بار میخوردیم

از خواب برگشتم به تنهایی💔
عزیزم تو زمان پریدی یا زمان نزدیکی نبات داق مصرف شه؟ کی میبینیش عزیزم توروخدا حتما ازش بپرس ش م ا ر ...

سلام ساره جون ببخشید دیر جواب میدم امروز از دختر عمه ام پرسیدم همون روشی که گفته بودم درست بود نباتو داغ کن وروش زعفرون بریز و با سرنگ داخل واژن تزریق کن روز پنجم پریود.یه روش دیگه خوردن معجونی به اسم گداخته است نمیدونم شما از کدوم شهر هستی اصفهانیا بهش گداخته میگن.مخلوطی از گرمیجاته.از عطاری کباب چینی بخر وپودرش کن داخل گداخته بریز وبخور 

سلام ساره جون ببخشید دیر جواب میدم امروز از دختر عمه ام پرسیدم همون روشی که گفته بودم درست بود نباتو ...

عزیزم خواهش میکنم فدات شم میگی ۵ پریدی یعنی روزی ک پاک بودی بزنی یا روز پنجمی ک پریدم بودی طوری نیست؟؟؟

من معمولا ۳ روزه پاک میشم عزیزم

گداخته بیشتر توضیح میدی از عطاریایا بگم کباب گداخته؟

عزیزم خواهش میکنم فدات شم میگی ۵ پریدی یعنی روزی ک پاک بودی بزنی یا روز پنجمی ک پریدم بودی طوری نیست ...

ببین خانومی گداخته یه معجونه که اصفهانیا صبح عروسی معمولا برای عروس داماد میپزن ومیبرن که بخورن و قوت بگیرن  کباب چینی یه چیز جداگانه اس من خودمم نمیدونم چیه فقط میدونم از عطاری باید خرید .اینو بخر پودرش کن وداخل گداخته بریز.واینکه گداخته روممکنه پودرش هم عطاریها داشته باشن وبتونی بخری ازشون البته یه کم گرونه.اصفهان خیلی ها خودشون درست میکنن کلی مغذیجات ونارگیل وادویه های گرم توش هست تو اینترنت سرچ‌کنی پیدا میکنی.دیگه اینکه راجع به اون نبات داغه فکر کنم همون پنج روز بعد از شروع پریودت باید استفاده کنی دیگه استثناها رو نمیدونم مثل شما که سه روز پریود هستی

ببین خانومی گداخته یه معجونه که اصفهانیا صبح عروسی معمولا برای عروس داماد میپزن ومیبرن که بخورن و قو ...

پرنیان میتونم شمادتو داشته باشم ایدیتو

کاش دقیق بپرسی اخه میترسم اشتباه کنم خودتم میدونی ک زعفران بچه رو میندازا 

من میگم شاید پنج روز بعداز پریدیه

شبی که میخای اقدام کنی شبش به شوهرت یه فنجون قهوه بده.تو زمان اقدامت موقعی که دستشویی میری حتما خودتو با آب و جوش شیرین بشور.چیزای گرم مث معجون شیر و خرما و گردو و موز و آجیل درست کن جفتتون بخورید

اگه پسر میخای نز.دیکی تون باید خیلی عمیق باشه.و مهمتر از اون ارگا.سم اتفاق بیفته...

از سرکه و ترشی جات دوری کن اصلا نخور

سعی کن چیزایی بخوری که طبع گرم دارن

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
پرنیان میتونم شمادتو داشته باشم ایدیتو کاش دقیق بپرسی اخه میترسم اشتباه کنم خودتم میدونی ک زعفران ب ...

وقتي ك پريود باشي بچه كجاست ك بيوفته

اون واسه وقتيه ك باردار باشي

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔