2821
2789
عنوان

تورو خدا جواب بدید

146 بازدید | 37 پست

من ۲۳ سالمه و تا الان چون قدم ۱۸۶ هست خودمو تو خونه حبس کردم حتی دانشگاهم ول کردم ولی واقعا چون سنم بالا رفته با خونه موندن احساس بدی بهم دست میده میبینم همسنو سالام یا کوچیکترا موفقن بیرون میرن سرکار میدن حسرت میخورم و خیلی افسردگی شدیدی دارم احساس میکنم از من گذشته و دیگه باید برم بمیرم باید حالا یذره غذا بخورم وزنم بیاد بالا تا بتونم تو اجتماع حضور پیدا کنم.

شما چندسالتونه و آیا از بالا رفتن سن رنج میبرند یا ریلکسید؟ من چه کارایی انجام بدم؟🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای چی خودتو حبس کردی تو خونه ؟

من ۲۱ سالمه قدم ۱۶۵ وزنم ۴۶ ولی ۳ ساله موندم پشت کنکور برای پزشکی

همسن و سالام و میبینم که پی تفریحن و هیچی براشون مهم نیست یکم غصه میخورم ولی تهش میگم من برای خودم دارم میجنگم و زندگیمو میکنم

بیخیال بابا زندگیتو کن خودت مهمی

ز پس صبر تورا به سر صدر نشاند

یجوری میگی سنم بالا رفته انگار 50 سالته

خیلی در حسرت عمر از دست از رفته ام واقعا میتونستم در سن های پایینتر زندگی خوبی کنم نه اینکه بخاطر قد خودمو حبس کنم

کجا سنت زیاده الان تو اوج جوونی هستی ... پاشو با افسردگی هیچی حل نمیشه میتونی زندگیتو تغییر بدی 😉

خیلی در حسرت عمر از دست از رفته ام واقعا میتونستم در سن های پایینتر زندگی خوبی کنم نه اینکه بخاطر قد خودمو حبس کنم

خیلی در حسرت عمر از دست از رفته ام واقعا میتونستم در سن های پایینتر زندگی خوبی کنم نه اینکه بخاطر قد ...

خیلیا میرن والیبال قدشون بلند بشه مثل تو بش بعد تو غصه میخوری ؟ باید افتخارم بکنی به خودت

ز پس صبر تورا به سر صدر نشاند

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز