2777
2789
عنوان

حالم بده

123 بازدید | 14 پست

خسته شدم شوهرم یکسال بیکار شده ؛سابقه خیانت هم داره کلا آدم پر ادعا دروغگو؛ اصلا دیگه نمیکشم چرا خدا صدامو نمیشنوه این همه چله میگیرم از خدا میخوام مشکلاتم حل بشه؛مطمئنم دروغ میگه به روش بیارم جاروجنجال درست میکنه از صداش متنفرم صدای دادوبیدادش😔هیچ وقت نخواسته خودش ثابت کنه بخاطر خیانت و دروغگویی اصلا گردن نمیگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر شی برو پیش مشاوره خانواده

رفتمعزیزم هیچ فایده ای نداره مشاور تراپی زمانی تاثیرگذار که طرف مقابل هم بیاد نه فقط من برم اونه که باید تغییر کنه از این رفتارای سمی اش

شما سعی کن بهش اقتدار بدیحتی شده به دروغبگو شما آقای منی خداروشکر میکنم سایت رو سرمه و این حرفاخیلی ...

باور میکنی همه راه ها رفتم محبت اقتدار این از دست مردایی که همینجوری اعتماد به سقف هست هیچی روش تاثیر نداره بهترین محبت سوپرایز تولد هر چی که فکر کنین بعدش به بدترین شکل جواب گرفتم فقط خورد شدن غرورم بوذ

باور میکنی همه راه ها رفتم محبت اقتدار این از دست مردایی که همینجوری اعتماد به سقف هست هیچی روش تاثی ...

میگن حداقل یکسال اقتدار بدین بدون اینکه انتظار تغییر درش داشته باشین

اصلش اون موقع جواب میده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز