2789
عنوان

یه راه حل بدین

94 بازدید | 11 پست

میگم درس های حفظی رو چجوری میخونید که میفهمید

من اصلا درس حفظی تو مخم نمیره

توروخدا یه راه حلی بگید

بعد من فرضا یک درس دینی رو تو ۵ ساعت شاید حفظم بشه میدونم نرماال نیست

برای شما چقدر زمان میبره ؟

بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

استمرار

باور کن نمیشه داداش

مینویسم فایده نداره

راه میرم فایداه ندارههه

هیچ راهی جواب نمیده

بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تمرکز نداریهمسنم هستیم

اره تمرکز ندارم

بعد وسواس مطالعاتی دارم ولی نمیتونم ترکش کنم

آخ خیلی بده باید سعی کنی وسواس رو کمش کنی

نگاه هر یک خط که میخونم برمیگردم از اول بعد مثلا میبینم یک ساعت و نیم گذشته هنوز صفحه اولم

نگاه هر یک خط که میخونم برمیگردم از اول بعد مثلا میبینم یک ساعت و نیم گذشته هنوز صفحه اولم

ببین بعد از اینکه یک خط خوندی

یک کاغذ بیار از همون یک خط هر چی یادته بنویس

اگه دیدی کامل و درست نوشتی اون یک خط رو ولش کن و برو خط بعدی

ببین بعد از اینکه یک خط خوندییک کاغذ بیار از همون یک خط هر چی یادته بنویساگه دیدی کامل و درست نوشتی ...

خب دوباره یادم میره که

نه دیگه بعد از اون وقتی که کل صفحه است تموم شد کتاب رو بزار کنار و شروع کن از همون یک صفحه هرچی یادت ...

اها اینم خوبه حتما امتحانش میکنم

مرسییییییییی