ngndf مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2594 عنوان یه راه حل بدین 94 بازدید | 11 پست میگم درس های حفظی رو چجوری میخونید که میفهمید من اصلا درس حفظی تو مخم نمیرهتوروخدا یه راه حلی بگید بعد من فرضا یک درس دینی رو تو ۵ ساعت شاید حفظم بشه میدونم نرماال نیست برای شما چقدر زمان میبره ؟ بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی 1404/10/02 | 14:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ngndf مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2594 استمرار باور کن نمیشه داداش مینویسم فایده نداره راه میرم فایداه ندارههههیچ راهی جواب نمیده بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی
رزسرخ۵ عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1322 باور کن نمیشه داداش مینویسم فایده نداره راه میرم فایداه ندارههههیچ راهی جواب نمیده تمرکز نداریهمسنم هستیم
ngndf مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2594 تمرکز نداریهمسنم هستیم اره تمرکز ندارم بعد وسواس مطالعاتی دارم ولی نمیتونم ترکش کنم بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی
رزسرخ۵ عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1322 اره تمرکز ندارم بعد وسواس مطالعاتی دارم ولی نمیتونم ترکش کنم آخ خیلی بده باید سعی کنی وسواس رو کمش کنی
ngndf مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2594 آخ خیلی بده باید سعی کنی وسواس رو کمش کنی نگاه هر یک خط که میخونم برمیگردم از اول بعد مثلا میبینم یک ساعت و نیم گذشته هنوز صفحه اولم بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی
رزسرخ۵ عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1322 نگاه هر یک خط که میخونم برمیگردم از اول بعد مثلا میبینم یک ساعت و نیم گذشته هنوز صفحه اولم ببین بعد از اینکه یک خط خوندییک کاغذ بیار از همون یک خط هر چی یادته بنویساگه دیدی کامل و درست نوشتی اون یک خط رو ولش کن و برو خط بعدی
ngndf مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2594 ببین بعد از اینکه یک خط خوندییک کاغذ بیار از همون یک خط هر چی یادته بنویساگه دیدی کامل و درست نوشتی ... خب دوباره یادم میره که بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی
رزسرخ۵ عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1322 خب دوباره یادم میره که نه دیگه بعد از اون وقتی که کل صفحه است تموم شد کتاب رو بزار کنار و شروع کن از همون یک صفحه هرچی یادته بنویس
ngndf مدیر استارتر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2594 نه دیگه بعد از اون وقتی که کل صفحه است تموم شد کتاب رو بزار کنار و شروع کن از همون یک صفحه هرچی یادت ... اها اینم خوبه حتما امتحانش میکنممرسییییییییی بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی