2821
2789

آخه تولد خواهرزادش به من چه ربطی داره الان یه تیشرت آشقال بخوام بگیرم میشه ۵۰۰،۶۰۰تومن😐 پول ندارم حوصله تولدم واقعا ندارم...میگه بیا چی بگم بهش

هر چی داری بپوش برو اگه مشکل لباسه اگ کلا نمیخای ک هم ک هیچی

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم. 🖤🖤🖤بعد مدتها تو داشتی منو به این باور میرسوندی که هنوز ادمای خوب تو دنیا پیدا میشن ولی تا اومدم بشناسمت پر کشیدی، به ارزوت رسیدی و منو ارزو ب دل گذاشتی .میگفتن خاک سرده پس چرا گونه من هر شب از اشکام گرمه؟ شاید چون هنوز خاک روت نریختن؟ کاش میشد یه بار بغلت کنم، لاقل از نزدیک نگات کنم ،بشینم ساعت ها پای حرفات آخ از حرفات اون بصیرت اون صلابت اون استراتژی اون هوش اون ادیب بودنت ، شعرات...فقط میتونم دنیا دیگه رهبری مث تو به خودش نمیبینه همونطور که قبل تو ندیده بود و چه درد بی علاجیست گرفتار تو بودن ،چه موهبتیست تو را شناختن که نسیب هر کس نشود! از اون بالا برام دعا کن که بدجور سرنوشتت ارزومه ,دعا کن زودتر بیام پیشت تحمل این ادما هر روز برام سخت تر از دیروزه ,یه بیگانه میون این زمین که همش قفسه :( میدونم لایق شهادت نیستم ولی دعا کن بشم میدونم پیش اوس کریم خیلی عزیزی💔 این صبر که من (بعد از تو) میکنم افشردن جان است

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو گلو درد دارم فکر کنم سرما خوردم، میخوایم بریم خونه مامان بزرگم، مهمون میخواد بیاد برامون مامانم میگه کمک دستش باشم

میتونی یه جفت گیره سر بخری، دفتر نقاشی بخری، یا یدونه مداد رنگی ۲۰ تایی، خمیر بازی بخر

اسی خسته کادو دادنه بنده خدا میگه پول ندارم ن ک خودش لباس نداره

اخه واقعنم تواین اوضاع بدبختی و گرونی،دیگه تولد گزفتن و مهمون دعوت کردن فقط باید نهااایتا خونوادگی باشه..هرچندما مدتهاست نتونسیم خونواده هارم دعوت کنیم

اخه واقعنم تواین اوضاع بدبختی و گرونی،دیگه تولد گزفتن و مهمون دعوت کردن فقط باید نهااایتا خونوادگی ب ...

اره بابا خواهرزادش اصلا به من چه ربطی داره دوستای خودشو دعوت کن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز