2821
2789

خودم سال آخر پرستاری هستم

بعد هوای یه بار دیگه کنکور به سرم زده چون من واقعا اونجوری ک باید تلاش نکردن و حسرتش به دلم موند یه بار کنکور دادم اونم اینو قبول شدم

من خودم دیگه پرستارم از شرایط سخت پزشکی خبر دارم

میبینم ک جقدررر اذیتشون میکنن و دندون و دارو هم چندان وضع خوبی نداره بازم بهتر از پرستاری هستن

در کل علاقه چندانی وجود نداره ولی فقط میخوام یه بار دیگه تلاش کنم بعد میام میبینم چقددرر مافیا هست همه الان انواع اقسام مشاور ها کتاب ها آزمون ها ولی منی ک بعد ۴ سال دوری از درس بدون مشاور میخوام شروع کنم ناامید میشم

اصن بگید کنکور دادن من درسته یا ن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباه نکن خیلی ها ارزوشون بود حداقل پرستار بشن نشدن هیچ وقت به شغل خودت اینجوری نگاه نکن

بلخرع مزد تلاشتو گرفتی چ کم چ زیاد

خودت و تو دردسر ننداز حداقل یچیزی شدی تو زندگیت بیکار ک نیستی دوباره بری کنکور بدی بعد چهار سال ام خیلی همه چی تغیر کرده اوایل هیچ کس درس براش مهم نبود راحت بود همه چی اون کس ک تلاش میکرد میرسید

ولی الان همه دارن درس میخونن کنکور آنقدر سخت شده ک اونی ک تلاش میکنه ام نمیرسه

تا حالا از استخدامی اموززش پرورش ماده ۲۸ چیزی شنیدی؟

سختیش تقریبا برابری شاید کنه به کنکور پزشکی ؛از یع استان با این همه شرکت کننده ۲ نفر میخواستن

من درسسم در حد ۲۰ نبود ۷ سالی از دانشگاه فاصله گرفته بودم و فقط ۲ نفر میخواست خدا کمک کرد شدم نفر اول

ریسک بود ۷ ماه خوندن و تا در حیاط نرفتن . از فشار .. شبها گریه میکردمو..... ولی شُد .... شد....

تلاش کردمو خدا خواست .....

تلاش کن با توکل به خدا

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز