یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نمیدونم روزی می رسه ک این دلنوشته رو بخونی یا نه اما من برات مینویسم حرفایی ک موند ته دلم ولی ک پر شده از تو و عشقت از تویی ک آرامش الانمو مدیون حضورتم.. ..
تو ب من محبت دادی وقتی تشنه محبت بودم تو ب من امنیت دادی وقتی همه جا دنبالش می گشتم تو مث ی پدر حامی بودی برام و مث ی مادر غمخوار مث ی رفیق همدم من تمام اینارو مدیونتم همیشه باش
چه سرنوشت غم انگیزی است ک کرم کوچک ابریشم تمام عمر قفس می بافت ولی ب فکر پریدن بود...از زمان عقدم هر موقع دعوامون میشد یا دلم میگرفت حرفامو براش مینوشتم ولی یا حوصله خوندنشو نداشت یا اصلا بهش نمیدادم...دیشب یهو سر رسیدم برداشت و یادداشتهایی ک دو سال قبل موقع سقطم نوشته بودم خوند بهدشم اصرار کرد خودم براش بخونم و کلی از نوشته ها مو ک تو این شش سال نوشته بودم خوندم...اخه من کلا نمیتونم حرفامو رک بزنم یا دعوا میشه یا گریه میکنم یا اونقد حاشیه میرم ک حرف دلمو گم میشه تو حاشیه هاااا...ولی الان دلم سبکه سبکه احساس میکنم همسرم نگاهش ب زندگی عوض شده باور کنید
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
حالا میان واسه شوهر نداشته نامه می نویسند 😀 😁 مثل اون خانم که واسه پسر و دخترش نامه نوشته بود !! آخر سر هم نوشته بود مجرده 😂😀😁 راستی یه کاربر داریم اسم شوهر آینده اش ممد هست مال اون جالب میشه دوتا بچه دارن صمد و کوکب