2777
2789

ازدرددل 

ازتنهایی هاتون 

ازگریه هاتون 

حرفهای نگفتتون 

چطورمینوشتین 

اینجابنویسین 

دلم یک غریبه میخواهدبیایدفقط سکوت کند 

ومن هی حرف بزنم ...

بزنم ..

بزنم...

تا کمی هم کم شوداین همه بار 

بعدبلندشودوبرود

انگارنه انگار...

هرچه میخواهد دل تنگت بنویس

باهم بخونیم نامه هایی که هیچ وقت پست نشدبرای شوهر...

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش بفهمی ک زن ومرد باهم حقوقشون برابره و زن برده ی مرد نیست. خودش میتونه برای زندگیه خودش تصمیم بگیره 

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید  

نامزد خوشکلم نفسم نمیشه بجای این همه توجه به کارت بیای زودتر عقد کنیم من دلم نی نی میخاد خوب 😬😬😬

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

می نوشتم.. .

نمیدونم روزی می رسه ک این دلنوشته رو بخونی یا نه  اما من برات مینویسم  حرفایی  ک موند ته دلم ولی ک پر شده از تو و عشقت   از تویی ک آرامش الانمو  مدیون حضورتم.. ..

تو ب من محبت دادی وقتی تشنه محبت بودم  تو ب من امنیت دادی وقتی همه جا دنبالش می گشتم تو مث ی پدر حامی بودی برام و مث ی مادر غمخوار  مث ی رفیق همدم   من تمام اینارو مدیونتم  همیشه باش 

ازاون نامه هایی که لازمه گاهی نوشته بشه 

با نامه نوشتن خیلی ادم سبک میشه 

گاهی طرف مقابلمون درسکوت و بدون حضورما حرفهامون رو بشنوه خیلی تاثیرگذاره 

امتحان کنین 

اینجا بگین بعضی ها امتحان کنن 

چه سرنوشت غم انگیزی است ک کرم کوچک ابریشم تمام عمر قفس می بافت ولی ب فکر پریدن بود...از زمان عقدم هر موقع دعوامون میشد یا دلم میگرفت حرفامو براش مینوشتم ولی یا حوصله خوندنشو نداشت یا اصلا بهش نمیدادم...دیشب یهو سر رسیدم برداشت و یادداشتهایی ک دو سال قبل موقع سقطم نوشته بودم خوند بهدشم اصرار کرد خودم براش بخونم و کلی از نوشته ها مو ک تو این شش سال نوشته بودم خوندم...اخه من کلا نمیتونم حرفامو رک بزنم یا دعوا میشه یا گریه میکنم یا اونقد حاشیه میرم ک حرف دلمو گم میشه تو حاشیه هاااا...ولی الان دلم سبکه سبکه احساس میکنم همسرم نگاهش ب زندگی عوض شده باور کنید

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

حالا  میان  واسه  شوهر نداشته نامه می نویسند 😀 😁 مثل اون خانم  که واسه  پسر و دخترش نامه نوشته بود !! آخر سر هم نوشته بود  مجرده 😂😀😁  راستی  یه کاربر  داریم  اسم شوهر آینده اش  ممد  هست    مال  اون جالب میشه  دوتا  بچه دارن صمد و کوکب 

می نوشتم.. . نمیدونم روزی می رسه ک این دلنوشته رو بخونی یا نه  اما من برات مینویسم  حرفای ...

زیبا بود 

گلایه ای نداشتی؟