hera_006 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 2190 عنوان ازدواج 206 بازدید | 5 پست بچه ها من19سالمه پشت کنکورم و آیندم خوبه و اینطوری ام که می تونستم دانشگاه سطح 2برم ولی برای سطح1موندمالان برام خواستگار اومده آقا دانشجو مهندسی مکانیک هستن مامان بابام می گن بیان من راضی نیستم ولی رد کردم کار خوبی کردم؟ ...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️ 1404/10/01 | 20:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 6974 من تو بیست سالگی رد کردم گفتم هنوز بچه ام نمیخوام، میخوام زندگی کنم درس بخونم مستقل بشمخلاصه درسم تموم شد الانم کار میکنم، دیگه خبری از خواستگار اینا نیست ولی خب یه درصد هم بخاطرش پشیمون نیستم لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
hera_006 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 2190 من تو بیست سالگی رد کردم گفتم هنوز بچه ام نمیخوام، میخوام زندگی کنم درس بخونم مستقل بشمخلاصه درسم تم ... منم از ۱۶خواستگار دارم ولی نمی خوام ازدواج کنم و دوست دارم جایگاه خوبی داشته باشم بعد ازدواج کنم ...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️
ثریااااااااااااااااا عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 192 کلی حرف زدم زیر اون تاپیکت ولی الان با این دید نگاه میکنم فک کنم چون مامان بابات مناسب دونستن و حتما اونا یه چیزی میدونن یه اشنایی درحد کافه رفتی چیزی داشتین بهتر بود ولی کلا موفق باشی
hera_006 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 2190 کلی حرف زدم زیر اون تاپیکت ولی الان با این دید نگاه میکنم فک کنم چون مامان بابات مناسب دونستن و حتما ... مرسی عشقم از وقت گذاشتند🫠💓 ...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️