2821
2789

مامانای باتجربه چه قطره ای خوبه دکترش گفت روغن زیتون بریزتوشیرش ولی ازدیروزپی پی نکرده خیلی اذیته همش میپیچه به خودش وزورمیزنه شیرپپتی میخوره.کامفورت دادم بدترشدقطعش کردم.پدی لاکت یابایولاکت ایناکدوم برای یبوست بهتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من که دخترم رو دور نافش رو آروم جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون ماساژ میدادم .... بصورت ورزش پاهاش رو آرم تو شکمش جمع کن و دوباره باز کن این کارم کمک میکنه بهش

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

وازلین رو بزن به گوش پاک کن مثل شیاف بزن به مقعدش یا شیاف کودکان براش بزار

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
شیرخشک میخوره؟

آره گاهی شیرخودمم میخوره اوایل گفتن حساسیت گاوی داره شیرپپتی دادن اولیل خوب بود بعددیدم خیلی چسبناک شده دستشویی ودون دون وگاهی یبوست میشه وکولیک میکنه دیروزکامفورت گرفتم حالابازیبوست شده

وازلین رو بزن به گوش پاک کن مثل شیاف بزن به مقعدش یا شیاف کودکان براش بزار

دکتر پسرم گفته بود روغن زیتون با این روش انجام بده عالیه واقعا.البته زیاد نباید داخل برد یکم فقط

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

فلوس میگن خطرناکه هرچند من دوستم میداد مشکلی نبود

روغن زیتون اره خوبه

پدی لاکت برا اسهاله بدتر میکنه اون یکی قطره ای ک گفتی رو نمیشناسم

بی بی کر خوبه برا یبوست

باز تو نت سرچ کن

میتونی زرد الو یا انجیر یا الو بخارا ی خشک رو از شب قبل خیس کنی هرصبح ناشتا ی قاشق بدی بخوره

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

آره گاهی شیرخودمم میخوره اوایل گفتن حساسیت گاوی داره شیرپپتی دادن اولیل خوب بود بعددیدم خیلی چسبناک ...

اچ آ بده.البته ببلاک اچ آ دیگه توزیع نمیشه.برند دیگه ولی آچ آ ضدحساسیت هست امتحان کن.پسرمنم حساسیت داشت

فلوس میگن خطرناکه هرچند من دوستم میداد مشکلی نبودروغن زیتون اره خوبهپدی لاکت برا اسهاله بدتر میکنه ا ...

به بچه دوماهه زردالو و انجیر بده!؟

آره گاهی شیرخودمم میخوره اوایل گفتن حساسیت گاوی داره شیرپپتی دادن اولیل خوب بود بعددیدم خیلی چسبناک ...

اکثر بچه های شیرخشکی دچار یوبست میشن
روغن زیتون بزن به پشتش یا چند قطره آب ولرم بهش بده تا شکمش نرم بشه

منم دخترم حساسیت ب پروتئین داره

شیر خودمو با کمکی آپتامیل پپتی یا آپتامیل اچ آ میخوره

خودت ملین زیاد بخور

همین زرد الو اینارو ک گفتم خودت خیس کن هرصبح هم ابش هم خودشو کامل بخور شیرش بده

برا حساسیتش دیگه چیکارا میکنی رژیم داری؟

ازمایش دادی میشه بگی

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز