2789

فقط به خاطر اینکه سر کلاس ازم سوال میپرسن میگم نمیدونم این فکر رو میکنن نه اینکه همکلاسی هام بلد باشن و جواب بدن ها اصلا فقط اونا توانایی اینو دارن در لحظه چرت و پرت ببافن و تحویل بدن همیشه هم استاد میگه اشتباه گفتین اما من این توانایی رو ندارم امروز استاد اخر کلاس صدام زد گفت اگه مشکلی توی درس داری متوجه نمیشی تدریس من خوب نیست حتما بگو 🥲 ارشد میخونم پنج نفریم کلا استادا روزی ده بار از هرکدوممون سوال میپرسن یاد کارشناسی بخیر کلاس پر جمعیت بود و کسی کاری بهم نداشت رفته بودم مدرکم رو بگیرم رفتم اتاق اساتید هیچ کدوم از استادام منو نمیشماختن با اینکه خیلی وقت نیست که فارغالتحصیل شدم دلم کلاس پرجمعیت میخواد 😮💨

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

😟😕خوبی ؟

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شما ارشدی

باید مطالعه کنی و بر اساس دانسته ها تجزیه و تحلیل کنی، استدال و اسنتباط کنی قراره پایان نامه بنوییسی

نمیدونم هم میخوای بگی یه توصیح بده بگو در این حد میدونم اجازه بدید مطالعه کنم جلسخ بعد کاملتر بگم

بیخیال بابا برات خاطره میشه بعدا خودتو اذیت نکن منم سر کلاسا خوابم میبرد یبار یه استاد جلو چشم شصت نفر گفت بالشت بیارم برات خانوم خوشخواب

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بیخیال بابا برات خاطره میشه بعدا خودتو اذیت نکن منم سر کلاسا خوابم میبرد یبار یه استاد جلو چشم شصت ن ...

اون چقدر تیز بوده تو کلاس شصت نفره شکار لحظه ها کرده 😂

اون چقدر تیز بوده تو کلاس شصت نفره شکار لحظه ها کرده 😂

اره استادا همینن حال ادمو میگیرن

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

عزیزم شما ارشدی باید مطالعه کنی و بر اساس دانسته ها تجزیه و تحلیل کنی، استدال و اسنتباط کنی قراره پا ...

مشکل اینه هیچی نمیدونم

اصلا انگار نه انگار چهار سال کارشناسی این رشته رو خوندم پاک پاکم